Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Your shop of Roba de dona Lacoste at Maremagnum shopping mall

Shop visual Lacoste

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 80 54
  • Lacoste on social networks :

Botiga Lacoste

Què penses quan sents la paraula Lacoste? Efectivament, és la firma de renom que té el cocodril per emblema. Totes les firmes tenen una història al darrere i la seva es remunta al 1923, quan René Lacoste va fer una aposta amb el capità de l’equip de França de la Copa Davis, Allan H. Muhr, que li va prometre una maleta de pell de cocodril si guanyava un partit important per a l’equip.

Aquest episodi va ser objecte d’un article del Boston Evening Transcript, en què el periodista anomenava per primera vegada René Lacoste "el Cocodril”. El públic americà de seguida es va quedar amb aquest sobrenom, que reflectia la tenacitat que demostrava a les pistes de tennis, perquè mai no donava per perduda una pilota. Aleshores el seu amic, l’il·lustrador Robert George, li va dissenyar un cocodril que van brodar al blazer que portava a la pista. I així va ser com va néixer una gran firma de moda.

Més de 90 anys després de ser creada, Lacoste s’ha convertit en una marca “estil de vida” que combina elegància i informalitat i que actualment s’expressa a través d’una extensa col·lecció de peces de roba per a home, dona i nen, que inclou calçat, perfums, marroquineria, ulleres, cinturons, rellotges.

Lacoste és molt més que tot això. És un estil de vida.

Our other shops

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top