Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Tanca l'any amb el DownTown Market Barcelona!

Esdeveniments09/12/2016

Assabenta't de tot el que tenim preparat per a tu la 4º edició del DownTown Market Barcelona!

Els dies 17 i 18 de desembre tens una cita a Maremàgnum  per acomiadar l'any amb el millor market de Barcelona. DownTown Market Barcelona torna per quarta vegada a Barcelona aquest any per celebrar el Nadal!

Aquest mercat aplega moda, gastronomia i música, per a què els assistents gaudeixin d'uns dies inoblidables. Vols saber-ne més?

Aquesta edició tindrà stands amb marques exclusives com TigerSoul, Galabcn, Urban Street Corali, Olivella, Ipuana, Maria Store, Ugana o Jou Moda. Dissenys vintage, bijuteria i peces totalment úniques que de ben segur t'arreglaran més d'un dels regals nadalencs. No t'ho pots perdre!

I també tindrà la millor gastronomia en forma de food trucks! Així podràs gaudir de sabors  a bon preu i, sens dubte, d'una deliciosa oferta: cuina italiana per a gurmets amb Curu Street Food, hamburgueses i carn a la brasa amb Naif Street Food, el caprici exòtic de Tuchapa.com, l'opció més  castissa  de la mà de Vermut Yzaguirre  i molts més gustos t'estan esperant!

Però, si et semblava poc, també podràs gaudir de la música amb els concerts gratuïts del DownTown Market. Per a més informació→ clica aquí!

Ah, i vine a gaudir de la màgia del Nadal amb els nostres mags! Informa-te'n!

Sens cap mena de dubte, l'esdeveniment que estaves esperant per acomiadar l'any, se celebra a Maremàgnum.

Vine al DownTown Market Barcelona els dies 17 i 18 de desembre! T'esperem a la Plaça Exterior del nostre Centre Comercial!

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top