Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

5 delícies que substitueixen el cafè a la feina

Noticies18/10/2017

Descobreix les alternatives més delicioses per estar al cent per cent d'energia a l'oficina. T'encantaran! 

Segur que et costa molt començar el dia sense prendre una bona tassa de cafè, oi? Sabem que això és fonamental, perquè el cafè, a més a més de ser un magnífic antioxidant, ens ajuda a concentrar-nos i a focalitzar la nostra atenció, una qüestió fonamental si volem rendir a la feina.

Prendre un cafè per començar el matí no és dolent, el problema és que, al llarg de la jornada, no ens n'adonem i acabem consumint més cafeïna de la que hauríem de prendre. No t'ho creus? Passa comptes: el cafè de l'esmorzar, el de mig matí, el de després de dinar i potser un altre a mitja tarda perquè ens doni l'última xutada d'energia que necessitem per acabar bé la feina.

S'ha de tenir en compte que, encara que el cafè té nombroses propietats per l'organisme, en grans quantitats pot provocar des d'ansietat, fins a tremolors o taquicàrdia. Per això en el post d'avui volem que descobreixis 5 delicioses alternatives perquè no abusis del cafè quan siguis a la feina.

Si notes que la fatiga pot amb tu, substitueix el cafè de mig matí per un bon suc fet amb llimona, gingebre i una mica de mel. Tant la vitamina C dels cítrics com el gingebre t'ajudaran a recuperar-te del cansament, mentre que la mel servirà per endolcir el suc, al mateix temps que reforça el teu sistema immunitari. Si necessites un extra de vitamines, pots preparar-te a casa un green smoothie amb api, espinacs, poma i mitja llimona per ajudar l'organisme a depurar totes les toxines.

Potser un parell d'hores abans de dinar, comences a notar el cuquet i has de menjar alguna cosa o,fins i tot, fer el tercer cafè del dia… en aquest moment no hi ha res millor que tenir a mà una bossa de fruits secs. Escull els que més t'agradin, poden ser anacards, ametlles, avellanes… tots t'aportaran un extra d'energia i, a més a més, tenen una sèrie de vitamines i oligoelements súper saludables.

Sabem que després de dinar, un cafè ens va fenomenal, però et recomanem que, de mica a mica, el substitueixis per una infusió per apaivagar l'ànsia de cafeïna. T'animes a provar una meravellosa tisana de gingseng? Augmentaràs el teu rendiment i protegiràs el teu sistema cardiovascular.

Un petit caprici dolç va molt bé a mitja tarda, oi? Doncs, t'assegurem que una mica de xocolata negra et donarà la força que necessites per acabar la jornada. És tan absolutament deliciós que farà que t'oblidis del cafè!

Per Irene Chaparro

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

de 08 a 24 h 

Contact

932 258 542
  • Starbucks Coffee on social networks :
View the products Starbucks Coffee Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top