Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Aconsegueix 1.000 € en Targetes Regal i fantàstics premis en el Black Friday del Maremagnum

Esdeveniments15/11/2018

Des del centre comercial Maremagnum, volem que visquis un Black Friday inoblidable, per això no podem esperar més a explicar-te totes les sorpreses que t’esperen al nostre centre comercial aquest dia tan assenyalat.Des del centre comercial Maremagnum, volem que visquis un Black Friday inoblidable, per això no podem esperar més a explicar-te totes les sorpreses que t’esperen al nostre centre comercial aquest dia tan assenyalat.

Sabem tot l’any esperes que arribi el Black Friday, per això des del Maremagnum volem fer que aquesta data sigui un dia inoblidable. A més de trobar les millors ofertes a totes les nostres botigues, podràs aconseguir fantàstics premis només per venir al nostre centre comercial. Ja ho saps, comprar al Maremagnum ara té premi.

El proper 23 de novembre trobaràs les nostres hostesses repartint, per tot el centre comercial, els “rasques” del Maremagnum. Què són els “rasques” del Maremagnum? Doncs són les targetes amb les quals podràs guanyar increïbles premis i més de 1.000 € en Targetes Regal. I si els nostres premis et semblen poc, si emplenes el “rasca” amb les teves dades, entraràs en el sorteig d’una targeta regal de 200 €.

Durant tot el dia repartirem els “rasques” perquè ningú no es quedi sense participar-hi, volem que tots els nostres clients s’enduguin un gran record d’aquest Black Friday.

No te’l pots perdre! El Black Friday del Maremagnum serà inigualable, anota’t bé la data, només el proper 23 de novembre, fer les teves compres al nostre centre comercial tindrà més premis que mai.

Celebra el Black Friday al Maremagnum!

Per C.C. Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top