Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Ara som nosaltres les que marquem les regles

Noticies08/03/2018

El concepte de bellesa està canviant i cada cop s’aposta més per una dona natural que es mostra al públic tal com és.

Avui celebrem el Dia Internacional de la Dona i per això volem homenatjar totes les dones que han trencat una llança a favor de la bellesa natural.

Des de sempre s’ha pensat que el món de la moda i la bellesa natural són pols oposats. Fins ara, la bellesa sempre ha anat lligada a allò que és artificial, retocat, irreal, i milers de noies s’han vist arrossegades moltes vegades per un cànon de bellesa fictici i inabastable, cosa que, a vegades, ha provocat que no s’acceptin a si mateixes tal com són. Tota aquesta generació desconeixia que aquesta estètica de la dona perfecta, en realitat, porta implícit un sacrifici, que moltes vegades frega, fins i tot, una vida poc saludable.

Avui dia cridem ben fort que es comencen a trencar les regles establertes sobre què es considera bell en una dona. Ara som nosaltres les que decidim com volem ser i què volem transmetre, mantenint-nos fidels a nosaltres mateixes.

Per fi, les tendències estan canviant i ja podem veure a les passarel·les i campanyes publicitàries models que llueixen una bellesa imperfecta, una naturalitat real, fugint cada cop més d’artificis i d’estàndards establerts.

S’ha donat un tomb i ara són elles mateixes les que se sumen a mostrar-se tal com són en realitat. Una de les defensores de la bellesa real, que ha trencat motlles, ha estat la model Maria Borges, que va ser la primera dona a desfilar amb el seu cabell afro natural a les famoses desfilades de Victoria's Secret. 

En aquests moments formem part d’una generació que escolta a una dona que demana la igualtat de gènere, i és la societat la que reclama una imatge més real a les campanyes publicitàries de moda i bellesa. Tot això suposa una major credibilitat i proximitat de les marques envers un públic cada cop més exigent, i tothom sap que són moltes les marques de cosmètics que s’han afegit a aquest moviment llançant campanyes publicitàries amb gran èxit a favor de la bellesa natural.

Vens amb nosaltres a treballar en favor d’una bellesa natural?

Des del nostre centre us desitgem un Feliç Dia Internacional de la Dona.

Per Talhara Ruiz

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top