Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Amazon Locker arriba a Maremàgnum.

Noticies31/01/2018

A Maremàgnum tenim un munt de novetats, i una d’elles és que ja pots recollir les teves comandes d’Amazon directament al nostre Centre Comercial amb total seguretat i confidencialitat.

Segur que alguna vegada has comprat a Amazon alguna cosa que tenies moltes ganes d’estrenar. Però dona la casualitat que just quan arriba l'enviament no ets a casa. Doncs això ja s’ha acabat perquè arriba una nova era en la qual les compres online i la recepció de les comandes s’unifiquen en un únic procés.

Arriba un nou servei a Maremàgnum de la mà d’Amazon que revolucionarà els processos d'enviament de les compres online. Es tracta de les Amazon Locker. Unes taquilles d’autoservei que ofereixen la possibilitat de recollir les teves comandes d’una manera més senzilla i amb total autonomia, independentment del lloc on et trobis.

Com fer-ho? Durant la tramitació de la teva comanda podràs escollir un Amazon Locker a Maremàgnum com a punt de recollida, coincidint sempre amb el nostre horari d’obertura. L’enviament serà igualment gratuït si el teu compte és Amazon Prime.

Així de fàcil!, i ara disposes d’aquest nou servei al nostre Centre Comercial. T’oferim la possibilitat de recollir les teves comandes d’Amazon a Maremàgnum mentre fas les teves compres a les teves botigues favorites.

Compra online d’Amazon a la vista? Ja saps on recollir la teva propera comanda.

Vine a Maremàgnum i gaudeix d’aquest nou servei!

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top