Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Apunta aquest color en el teu armari! Namarillo!

Total Look17/11/2016

Fa uns quants mesos que no deixo d'escoltar, veure i presenciar una gran quantitat d'informació i notícies sobre un color...

Fa uns quants mesos que no deixo d'escoltar, veure i presenciar una gran quantitat d'informació i notícies sobre un color que veieu avui i que inundarà el nostre armari aquesta temporada i la Primavera / Estiu que ve.

Les passarel·les s'han omplert de peces amb aquest color vibrant i vital i sobretot amb confusió, molta confusió.

En veure tantíssimes peces en aquest color, es va crear un gran dubte i vaig poder observar que en molts mitjans i revistes debatien arribant finalment a una conclusió i així definir-ho d'una vegada com el color "Namarillo".

Sigui groc o taronja, és un color que no sol abundar en el nostre armari durant els mesos de fred. No obstant això crec que pot ser vital revifar i complementar aquesta manca de color i llum amb peces amb aquesta paleta i tonalitat i evitar aquestes tantes i moltes vegades en les que el nostre armari dóna ganes de plorar, literalment.

Avui us deixo amb alguns exemples i amb la peça per la qual jo m'he decantat d'aquest color, el Namarillo. És afavoridor, aporta llum i dóna aquest toc especial que moltes vegades busquem en altres peces i no trobem. Què us sembla?

Així que, us animo per supòsit a què us feu amb una peça d'aquest color o semblant i fem d'aquest tardor / hivern una estació una mica més espurnejant i entusiasta. Això si, no oblideu els vostres bàsics, sempre seran el recurs perfecte per a qualsevol peça d'aquest estil i la millor opció perquè la vostra peça especial no perdi importància ni el significat que mereix.

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top