Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Aquest Nadal, les teves Targetes Regal del Maremagnum tenen premi!

Noticies14/12/2018

Les sorpreses nadalenques del Maremagnum no s’acaben! Aquesta vegada, volem fer més fàcils les compres típiques d’aquesta època.

El Maremagnum vol fer que, aquest any, el Nadal sigui una època inoblidable i, per aconseguir-ho, ens hem proposat ajudar-te amb les teves compres nadalenques.

Segur que encara et queden regals per pensar, encara no saps què regalar-li a aquest familiar o amic tan complicat? Al Maremagnum tens la solució: les nostres Targetes Regal. Al nostre centre comercial trobaràs targetes de diferents imports que es poden gastar a qualsevol de les nostres botigues.

Encara en tens dubtes? Per acabar-te de convèncer, volem explicar-te que aquesta vegada les Targetes Regal tenen premi! Per la compra d’una targeta de 80 €, en rebràs de regal una altra de 20 €. Tenim fins a 1.500 € per repartir en targetes regal!

Pots aconseguir-les des del 12 de desembre fins al 31 d’aquest mateix mes o fins que se n’esgotin les existències. Recorda que estaran limitades a una per persona.

Si busques un detall diferent, amb el qual fer feliç qualsevol persona, les Targetes Regal del Maremagnum són la millor opció. Pots aconseguir-les en el Punt d’Informació del nostre centre comercial; per raons de seguretat, el pagament de la targeta hauràs de fer-lo amb targeta de crèdit i es podrà gastar a qualsevol de les botigues del Maremagnum.

Aquest Nadal, les sorpreses no s’acaben al nostre centre comercial, t’hi esperem per passar una època inigualable.

Vine al Maremagnum a fer les teves compres de Nadal!

 

*Consulta les bases legals de la promoció aquí

This Card is issued by TRANSACT PAYMENTS LIMITED to license by Mastercard ® Internactional.

Mastercard® is a registered Trademark of MasterCard® International Incorporated.

Per C.C. Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top