Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Black Friday a Maremagnum

Noticies24/11/2016

Torna el Black Friday a Maremagnum per la porta gran!

Torna el Black Friday a Maremagnum per la porta gran. Fa uns dies vaig anar fins allà per assabentar-me de què és el que estaven preparant per al famós dia i com ho anaven a gestionar aquest dia tan TOP.

Maramagnum té preparades moltíssimes sorpreses  i activitats per aquest dia des de les 12:00 fins a les 16: oo hores. Vols saber més? Segueix llegint!

L'objectiu del Black Friday és aconseguir les teves peces favorites amb algun descompte i endur-te a casa. Però, ¿I si a més pots de gaudir de l'experiència i passar-ho pipa i que aquest dia puguis no només gaudir-tu sola sinó amb amigues, ...?

Maremagnum ha preparat una sessió de la millor música amb el seu DJ, es tracta d'una festa no? Doncs comença bé. A més amb el teu tiquet de compra al Panell de Joc que han preparat, podràs guanyar fantàstics premis perquè et portis a casa. Premis com samarretes, manicura Total Black, una sessió de maquillatge intensa i en color black per als teus ulls i ... Una targetes regal per gastar en Maremagnum! ¿Divertit? Doncs encara segueix la cosa. També hi haurà un tòtem amb moltíssims premis i si tens sort podràs endur targetes regal de 10 €, què, t'apuntes?

No t'ho pensis i passa't el 25 de novembre!

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top