Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

BLACK FRIDAY A MAREMAGNUM

Esdeveniments23/11/2017

Torna el Black Friday a Maremagnum, però en aquesta ocasió, torna de la forma més fantàstica, divertida i pensada per a tots vosaltres.

El Black Firday està aqui, aquest moment perfecte abans del nadal on vam aprofitar per comprar aquelles coses que ja tenim fitxades i que potser sense descompte pensaríem molt més abans de comprar. També a molts de nosaltres (i m'incloc) ens agrada avançar-nos i començar amb la llista de regals de les pròximes festes, anar amb calma i no pensar sobretot en l'últim moment o no trobar allò que teníem en ment. I és que, ... Per què esperar dies abans, no trobar el que busquem, fer totes les cues del món, ... Veritat?

Torna el Black Friday a Maremagnum, però en aquesta ocasió, torna de la forma més fantàstica, divertida i pensada per a tots vosaltres.

Perquè el Black Friday no és solament un dia en el qual pots comprar el que més t'agrada a bon preu, Maremagnum va mes enllà i vol fer-vos partícip de moltes més avantatges, Com? Aquí va!

En aquesta ocasió, la targeta regal de Maremagnum, ve amb promoció especial, ¡I quina promoció! El centre comercial, ha creat una targeta regal especial Black Friday. Podeu comprar la targeta de 50 € o un preu superior i treure encara més partit, ja que et regalaran una altra targeta regal de 10 € a més d'aprofitar tots els descomptes, promocuiones i rebaixes que ofereixen les botigues del centre.

Però encara hi ha més !!!! Maremagnum regala 1.500€ durant el proper divendres 24 de novembre (Només podreu fer-vos amb ella durant aquest divendres).

Aquest Black Friday promet i molt. Ja sabeu, aprofiteu totes aquestes ofertes i premis, disfruteu d'una tarda diferent i treure partit a un dia tan genial com el que s'acosta. Molta sort a tots i totes!

Per Dans Vogue

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top