Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Boxer braids: combat la calor i aprèn a fer-te el pentinat de l'estiu

Bellesa20/08/2018

Van néixer al ring, van passar a ser el pentinat tendència de les influencers i van acabar a les catifes vermelles. Com és el pas a pas d'aquest pentinat estrella?

No hi ha celebrity que no s'hagi fet aquestes trenes. És el pentinat que va envair les xarxes socials i les catifes vermelles fa 2 anys i segueix sent l'opció perfecta per a qualsevol esdeveniment, ja sigui anar a la platja, al gimnàs o a una catifa vermella. Encara que és un pentinat típic per a les més petites, ja que retira el cabell de la cara i s'aconsegueix mantenir recollit durant molt de temps, ha conquistat les influencers i celebrities de totes les edats.

És també el pentinat estrella dels festivals de música de l'estiu com Coachella, Burning Man o l'espanyol MadCool (que s'ha convertit any rere any en l'escenari on lluir els looks que escolliríem si tinguéssim la sort d'anar a Coachella). A més és el pentinat per excel·lència (a part del monyo alt) per a aquells dies que volem dissimular un bad hair day. Però en realitat aquest pentinat va néixer al món de la boxa, ja que era el pentinat típic entre les dones que practicaven aquest esport, i l'actriu Hillary Swank es va encarregar de lluir-lo, fa ja 14 anys, a l'oscaritzada pel·lícula Million Dollar Baby.

Per aconseguir aquest pentinat comencem dividint el cabell per la meitat, separant-lo des del centre del front fins al centre del clatell. Comencem agafant el triangle superior que s'ha format en aquesta divisió i separem 3 flocs amb els quals comencem a fer una trena d'arrel però en comptes de trenar cap a dintre, ho trenem cap a fora aconseguint una clàssica trena d'arrel, però invertida. Una vegada hem anat fent la trena i recollint el cabell per flocs, arribem al final del clatell i seguim fent una trena normal assegurant-nos estrènyer bé tots els caps i les lliguem amb gomes petites de trenes.

Si tens poc cabell, esponjar les trenes ajudarà a donar un efecte amb més volum i per assegurar-nos que durin molt de temps, a més de fixar els possible cabells que se surten de la trena (sobretot les noies que tenen el cabell tallat en capes o desfilat), aplicarem gel fixador que aportarà a més un look amb efecte wet. Si comences a ser tota una professional en aquest pentinat tendència, atreveix-te a anar afegint a les teves trenes llaços de colors en algun dels caps des de l'arrel o aplicar-te metxes de colors amb productes com colorista de L’Oreal per donar un aire més festivaler.

Si tens el cabell arrissat allisa'l abans de començar el pentinat perquè et sigui més senzill manipular els caps però no tractis d'aconseguir un cabell absolutament llis ja que la trena durarà menys. Recorda que alguns trucs per aconseguir un cabell brillant i ben nodrit són acabar esbandint el cabell amb aigua freda o usar oli per al cabell diàriament, com l'oli extraordinari sublimador del color d'Elvive. Tots aquests productes pots trobar-los a Primor del nostre Centre Comercial Maremagnum.

Per CC Maremagnum

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 34
  • Primor on social networks :
View the products Primor Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top