Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Complements tech

Idees per a regals07/09/2016

Si no vols caure en el típic regal de sempre, et proposem alguns regals tech, són el bo i millor!

Encara que no hem arribat en aquell punt de  pel·lícula on els robots es fan amb el control del comandament, és cert que cada dia estem més acostumats a les noves tecnologies i avenços que, fins fa relativament poc, vèiem com a impossibles. Perquè, de fet, si a la teva àvia li ensenyes el mem del gat que passeja sobre aquesta màquina que recorre sola el terra de casa teva netejant totes les cantonades, el més probable és que es quedi bocabadada.

Però  sembla que les noves generacions cada dia estan més preparades, i encara que són molts els qui refusen utilitzar alguns complements tech (o tecnològics), aquesta mena de productes són una gran idea per regalar. Si no vols caure en el típic regal de sempre, et proposem alguns regals tech, sens dubte, són el bo i millor!

  1. 1.       Per aquell amic que odia  aixecar-se del sofà o de la taula si sou en una reunió de “col·legues” amb música i bon ambient, et proposem un comandament a distància. El d'Apple, que serveix tan per Mac, com per iPhone o iPod, té un preu raonable i ben segur que t'ho agrairà de tot cor.
  2. 2.       Per aquells que quan va sortir “Avatar” al cine la varen anar a veure com a mínim quatre vegades en 3D, et proposem unes ulleres de realitat virtual. Així podran gaudir d'una experiència completament diferent tan en jocs com en Apps mòbils. Possiblement no se les vulgui treure mai!
  3. 3.       Per aquest amic que està enamorat de l'esport, de les emocions fortes i d'immortalitzar tots els moments extrems, una càmera d'acció portàtil! Ara cada vegada que vagi a la muntanya el primer que posarà a la motxil·la serà el teu regal. Prepara't per veure totes les seves fotos cada vegada que quedeu.

No t'ho pensis més i oblida els regals convencionals, ara el que es porta són els complements tech!

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top