Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Amb el bon temps, prepara’t per a l’operació biquini

Salut30/05/2018

L’estiu és ben a prop i aquest any estàs disposada a lluir aquesta faldilla de nova temporada com ningú no ho fa. Però abans t’has de desfer d’aquests quilets que s’han anat acumulant, sense voler, al llarg de l’hivern. Ha arribat el moment de posar-se en forma!

Els experts diuen que per portar una vida saludable cal començar per una dieta sana i equilibrada. Així que una de les claus per aconseguir els teus objectius en aquesta operació biquini no és cap altra que portar uns hàbits alimentaris adequats i reduir la ingesta d’hidrats de carboni, ja que tenen el mal costum de transformar-se en greixos difícils d’eliminar, i equilibrant els greixos que menges i les proteïnes. Tingues en compte que una dieta ideal és la que inclou cinc àpats al dia.

D’altra banda, la pràctica d’esport és essencial a l’hora de baixar de pes. Vols saber quin tipus d’exercicis has de practicar per aconseguir una figura estupenda d’aquí a l’estiu?
 Fes exercici aeròbic per motivar el moviment de totes les zones en les quals se sol acumular el greix i per ajudar a la tonificació muscular. Mínim una hora entre 3 i 4 vegades a la setmana. Recorda que el greix es comença a cremar passats els primers 30 minuts de l’exercici.

A la botiga Décimas del Maremagnum trobaràs el millor equipament de moda i els millors complements esportius per practicar el teu esport preferit.

• Les disciplines que més es practiquen en els gimnasos, però que pots fer a casa, són les que estan relacionades amb els entrenaments d’alta intensitat, ja que suposen una manera molt eficaç d’accelerar el metabolisme. Prepara les bambes i posa’t al dia. Per fer-ho, fes una selecció de les teves cançons preferides i ves alternant les de més intensitat amb els temes més relaxats per frenar el ritme.

Ja coneixes la botiga Adidas del Maremagnum? Segur que és una de les teves marques d’esport preferides. Entra a la nostra botiga oficial i trobaràs la més alta tecnologia en calçat per completar el teu “look” més sporty.
• També és molt recomanable combinar l’exercici aeròbic amb treballs de tonificació per aconseguir uns resultats òptims. D’aquesta manera, aconseguiràs activar el metabolisme basal i, amb això, cremar més calories.

- Els Triceps Dips suposen un exercici d’intensitat variables que es duu a terme amb el mateix pes del cos. Per a això només et farà falta una cadira o semblat per fer el recorregut complet.
- Els esquats (“sentadillas”) són exercicis molt complets per tonificar la part inferior del cos. Col·loca les cames una mica separades mentre els peus estan en línia recta, inclinant-te cap enrere i intentant crear un angle recte entre els bessons i els genolls.
- De la mateixa manera, amb la planxa es treballarà la part abdominal d’una manera molt senzilla. Només has de mantenir-te en la mateixa postura durant un cert temps, mantenint el cos rígid, de manera que la part del “core” es mantingui en tensió, tot contraient la paret abdominal i tonificant els músculs que la conformen.

Al final de l’entrenament, no t’oblidis d’estirar.

Una feina dura que serà recompensada amb escreix quan et vegis estupenda davant del mirall. Què esperes?

Per Talhara Ruiz

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

932 258 035
  • Adidas on social networks :
View the products Adidas Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 31
  • DECIMAS on social networks :
View the products DECIMAS Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top