Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Coneixes el nostre nou web? Anem d’estrena!

Noticies30/10/2017

Encetem la tardor amb un munt de novetats. Coneix tots els detalls del nostre web!

A Maremagnum volem compartir amb vosaltres una formidable notícia: Tenim un nou web!

Aprofitant l’arribada de la tardor, hem volgut donar un gir de 360 o a la nostra imatge i hem decidit crear un disseny ple d’avantatges per a tu. Vols descobrir-ne tots els detalls? Segueix llegint!

Sabem que per a tu és molt difícil separar-te del teu telèfon mòbil, per això al nostre nou web es navega molt millor des del teu Smartphone. Un web molt més adaptat!

El nou web de Maremagnum és més simple i intuïtiu perquè hem millorat la seva usabilitat, ja que pots seleccionar automàticament els continguts que t’interessen més, entre moltes altres coses.

L’accés a les botigues és molt més pràctic perquè puguis trobar-les sense cap problema. A més, les ofertes i els catàlegs de les teves marques preferides són a només un clic per tal que puguis aprofitar les teves compres al màxim quan vinguis a visitar-nos.

Volem que tu siguis el protagonista, és per això que l’hem adaptat perquè el personalitzis al teu gust, escollint les teves botigues preferides i fent-ne un llistat, per conèixer totes les novetats.

A més, pots seguir utilitzant la teva sessió personal quan vinguis al nostre centre comercial per trobar tot allò que necessitis: moda, restaurants, serveis… i molt més!

El nostre nou web et permet explicar-ho tot a les teves xarxes socials. Comparteix els continguts que t’agradin més i les ofertes que més t’interessin amb qui vulguis.

Si tens algun suggeriment o sol•licitud que vulguis compartir amb nosaltres, no ho dubtis! Pots contactar-nos aquí. Recorda que totes les sol•licituds que rebem ens ajudaran a oferir-vos els millors serveis i novetats.

Ja ho saps! Ara et toca a tu, clica i comença a gaudir de tots els avantatges del nostre web.

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top