Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Com estimes el papa?

Esdeveniments08/03/2018

Al Maremagnum hem preparat un esdeveniment molt especial per als més menuts de la casa i, per descomptat, per als protagonistes del gran dia: els seus pares! 

Aquest any, t’oferirem l’oportunitat de comprovar com t’estimen els teus petits gràcies a una sorpresa que hem preparat al nostre centre comercial.

I és que volem elaborar un vídeo preciós dedicat a tots els pares, en el qual el nen que hi participi expliqui, davant de la càmera, què és el que més li agrada de tu. Una declaració d’amor en tota regla. Oi que és tendre?

Aquesta activitat es farà el diumenge 18 de març de 12.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 h a les instal·lacions del Maremagnum, i el vídeo resultant es publicarà a les nostres xarxes socials perquè el missatge d’amor dels teus menuts s’escolti a quatre vents.

Entre tots els infants amb edats de 4 a 12 anys que participin a l’enregistrament se sortejarà un producte del FC Barcelona.

Però això no s’acaba aquí, també tenim més sorpreses per a tu. Hem preparat un concurs molt especial per comprovar que ets tot un #papasurvivor. Però per això hauràs d’estar molt atent a les nostres xarxes socials, perquè volem que ens expliquis com de dolentot vas ser de petit, i poder compensar tants disgustos amb una tarda al nostre centre comercial. Per participar-hi i no perdre’t res, estigues atent a les nostres xarxes socials.

Al Maremagnum disposes de la millor oferta d’oci i restauració perquè passis un dia en família que recordaràs.

Ja saps, celebra el dia del pare amb nosaltres!

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top