Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Downtown Market Barcelona

Esdeveniments05/10/2017

Un cop més, arriba el Down Town Market a Maremagnum i una vegada més, jo vaig a ser-hi per mostrar-vos tot sobretot a aquells que no pugueu venir i els racons més cool de l'esdeveniment.

Important, Quan? Aquest cap de setmana els dies 7 i 8 d'octubre. La cosa comença fort el dissabte 7 a les 12h amb una sessió del dj Abu Sou. Musica House i disc americà per ballar i gaudir a plena llum en un ambient festiu i també molt familiar. A més si no arribeu a temps a les 16h torna amb una nova sessió, No teniu excusa!

Quines altres coses podreu veure al Down Town Market? Com sempre, podreu gaudir de concerts, menjar bo fins i tot exòtica gràcies a les més molonas food trucks i per descomptat i no podia ser d'altra manera, moda, molta moda.

Les activitats per gaudir en família també hi seran presents, els més petits podran realitzar tallers i activitats molt divertides on el passaran genial.

Ja us he parlat del Down Town en diverses ocasions, us he mostrat sempre tot el que es cou amb vídeos, imatges, ... de tots els detalls. I és que m'encanta traspassar la pantalla perquè pugueu respirar cada moment i impregnar del bon rotllo que es respira a cada edició.

Es tracta d'un pla que abasta tal varietat d'activitats que això fa que cada un de nosaltres tinguem el nostre espai en l'esdeveniment i sigui d'una manera o altra, gaudim al màxim d'elles.

Per descomptat podeu veure tota la info de manera molt més específica (grups de música, les activitats concretament, ...) a la web de Maremagnum. Però de totes maneres, us vull convidar i donar aquest empenteta perquè passeu un cap de setmana diferent i especial. Qui s'apunta? Allà us espero!

Per Dans Vogue

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top