Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Downtown Market Barcelona

Esdeveniments29/09/2016

Aquest cap de setmana podràs tornar a gaudir del Downtown Market Barcelona.

Aquest cap de setmana podràs tornar a gaudir del Downtown Market Barcelona. Un dels esdeveniments més populars i divertits que podràs veure i gaudir en Maremàgnum, i jo per descomptat, no m'ho perdré.

Les edicions passades us vaig mostrar algunes pinzellades amb vídeo i fotos d'aquest Market i tot el que el Centre Comercial oferia als seus visitants durant el cap de setmana a més de totes aquelles activitats i moments que podíeu gaudir amb amics, en parella i en família .

Un cop més Maremagnum es posa mans a l'obra perquè gaudiu d'un cap de setmana diferent i més ho feu de manera gratuïta en un ambient divertit i amb vistes al mar, I tant!

Com en les anteriors edicions, hauran concerts, DJ en directe, gastronomia, increïbles foodtrucks (indagaré per trobar alguna coseta gluten free) i una cosa que m'encanta ... Tendències i moda, molta moda.

Encara no s'ha anat el sol, així que si et ve de gust, podràs fer-te amb unes ulleres de Curet Brand o bé comprar unes samarretes molones de The Happinets, algun complement i joia handmade de Ipuana Barcelona.

I no et perdis els concerts, estic desitjant veure un d'ells, el de Mazoni diumenge a les 21h. Encara que tu pots apuntar-te a tots i gaudir de TOTA la jornada al Downtown Market Barcelona. Allà us espero!

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top