Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El combo perfecte del Denim i la Camisa

Tendències07/09/2017

Quan parlem de Denim i d'una camisa, la nostra ment el transforma en un look bàsic, un clàssic que veiem tots els dies i que és bastant difícil de modificar i transformar. ¡Error! Sempre dic que el més fàcil per canviar i fer un look diferent, són els bàsics, sembla mentida oi?Pue sí, els bàsics donen joc i molt, són perfectes per transformar, sobreposar unes peces amb altres i aconseguir un resultat perfecte i diferent.

Quan parlem de Denim i d'una camisa, la nostra ment el transforma en un look bàsic, un clàssic que veiem tots els dies i que és bastant difícil de modificar i transformar. ¡Error! Sempre dic que el més fàcil per canviar i fer un look diferent, són els bàsics, sembla mentida oi?
Pue sí, els bàsics donen joc i molt, són perfectes per transformar, sobreposar unes peces amb altres i aconseguir un resultat perfecte i diferent.

Per descomptat, els complements i accessoris fan la feina més divertit per completar un look, però el bàsic és el llenç perfecte per començar a jugar i per aconseguir aquest look que volem.

És el cas del look que veieu avui. Sí, la faldilla és denim / texana, però és especial per la seva forma pareo, i això li aporta molt de joc i ofereix moltíssimes opcions.

En aquest cas, vaig voler combinar amb una maxi camisa de color blau cel, i dic maxi perquè la meva intenció és que al posar-me-bastant part d'ella sobresortís per sota de la faldilla. Com veieu, són dos peces bàsiques que donen com a resultat un look una mica més especial i menso bàsic, cert?

Els complements són una altra història. La bossa de rafie vintage li aporta molta més personalitat al look que qualsevol altre bossa una mica més sobri i clàssic. I per suposat la gorra marinera una peça que està al meu armari des de fa anys però que aquestes temporades està trepitjant fort, li aportarà aquest look chic / parisienne al total look.

Espero que us agradin aquestes fotografies fetes a Paris i que aneu al vostre armari a pensar en com donar aquesta vida especial a les peces més bàsiques i clàssiques del vostre armari. No hi ha res com jugar, divertir-se i pensar en looks que ens facin somiar i sentir-nos genial.

Per Dans Vogue

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 624 74 41
  • H&M on social networks :
View the products H&M Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top