Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El corsé, trend alert

Tendències23/02/2017

Una peça que està inundant editorials, desfilades i sobretot street style, és la cotilla.

Durant aquestes setmanes, us he anat parlant d'algunes tendències que peguen fort i fins i tot algunes d'elles es quedaran una bona temporada amb nosaltres.

Una peça que està inundant editorials, desfilades i sobretot street style, és la cotilla . Desconec si ve per quedar-se o no, de fet i en la meva opinió, crec que serà una cosa bastant passatgera (potser m'equivoqui), però us asseguro que serà una veritable plaga el veurem en moltes versions i colors en les principals botigues i marques que treballen el fast fashion.

De moment i personalment, no sé si dir-vos si un SÍ rotund o més aviat tot el contrari. La veritat és que després que Paul Poiret alliberés a la dona de la cotilla, no sé si aquesta època en què vivim és molt positiu tornar-hi. Però al final la moda es moda i és cíclica i mentre sigui per estètica i perquè ens agrada, no em sembla malament.

La veritat jo tinc alguna peça "semblant" a l'armari i he vist durant aquestes últimes setmanes alguns looks en passarel·la i sobretot de street style que són fantàstics i que aporten molt rotllo al look. I no necessàriament ha de ser una cotilla estreta que no ens deixi ni respirar. En la meva opinió l'estil en aquesta ocasió no és el pressionar i cenyir sinó la superposició de peces i jugar amb ell i tota la resta que hi ha al nostre armari. Una camisa esportiva ampla i la cotilla sobre combinat amb uns boyfriend o fins i tot minifaldilla, la cotilla sobreposat sobre d'un vestit de tirants o màniga curta, fins i tot damunt d'una camisa oversize definint només el que seria la zona del pit, ... Curiós, veritat? Però molt elegant i amb rotllo. No se si us agradarà o no aquesta nova tendència, però, ¿Provem?

Per Saray Martín

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 85 82
  • Bershka on social networks :
View the products Bershka Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top