Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El meu look al Down Town Market

Total Look19/10/2017

Avui m'agradaria deixar-vos amb el look que vaig portar durant la meva visita a Down Town Market.

La setmana passada gaudia al Down Town Market de Maremagnum i us explicava tot el que s'estava coent aquest cap de setmana, música, moda, menjar ric, ... Doncs bé, avui m'agradaria deixar-vos amb el look que vaig portar durant la meva visita allà.

En aquest moment ens trobem en un puja i baixa de temperatures i no sabem en quin moment agafar una jaqueta i quan deixar-la a l'armari.
En el meu cas, i el més fàcil per a mi, és acudir a les capes de roba i a les sobre posicions de peces.

Encara que no ho sembli aparentment, el look d'avui és una mica més senzill i he volgut jugar amb una bona base i donar el punt amb una peça especial.

Què fem en aquests casos? El millor és recórrer a una samarreta bàsica i un jean. En aquest cas jo he decidit arriscar una mica més amb el color dels meus jeans. Però podeu utilitzar aquesta combinació en blau, negre, ... i funcionarà igual.

Les peces de flors són essencials aquesta tardor, ho van ser a l'estiu i amb el fred també agafen protagonisme i es converteixen en peces divertides i diferents tot i el temps.

Amb aquest look, em vaig decantar per una jaqueta "biker" de cotó i amb un divertit i cridaner estampat com són les flors i els ocells.

Ja que la jaqueta i els colors són bastant forts i destaquen tant, no vaig voler variar molt en la paleta de colors i vaig decidir optar per les mateixes tonalitats per trobar l'equilibri tot i utilitzant colors i formes tan cridaneres.

Segur que moltes de vosaltres teniu un vaquer, una samarreta blanca i unes sabatilles en el vostre armari, així que ara us animo a que doneu el salt als colors, a les flors i la diversió de tardor.

Si no teniu cap peça així i amb aquestes característiques com són les flors, doneu-vos una volta per Maremagnum, veureu com molta de les seves botigues estan inundades de color i de vida.

Feliç setmana!

Per Dans Vogue

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top