Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El parc d'atraccions de Tommy Hilfiger

Noticies30/08/2016

Hi ha marques que deixen una empremta fent de la passarel·la un autèntic espectacle, Tommy Hilfiger aposta pels parcs d'atraccions.

La setmana de la moda de Nova York recull en les seves desfilades a les millors marques, que no competeixen només per crear les millors col·leccions, sinó també per ser les que més destaquen sobre la passarel·la. De la mateixa forma com Chanel va convertir el Grand Palais de París en un supermercat per presentar la seva col·lecció tardor-hivern 2014/15, al convertir productes com els cereals, el sabó o les patates fregides en quelcom d'exclusiu, Tommy Hilfiger es llança a la piscina.

Encara que aquesta vegada no és la primera ni (segurament) serà la darrera que Tommy converteix la passarel·la en un espectacle. És conegut per transformar les seves desfilades en escenaris que semblen de ficció i ara no tenia perquè canviar aquesta dinàmica. Amb el seu nou fitxatge, l'afamada i estimada per tothom, Gigi Hadid, Tommy ha volgut fer alguna cosa especial i ha anunciat que el cotó fluix de sucre, les atraccions de fira i l'emoció estaran assegurades en la seva propera desfilada. Un parc d'atraccions que, ben segur, deixarà tothom bocabadat!

Però no només això causarà sensació. És la primera vegada, en una desfilada d'aquesta mena, on els assistents podran comprar immediatament desprès d'acabar el xou la col·lecció de “Tommy x Gigi”. Una selecció de peces que, sens dubte, ja està causant sensació i molta expectació pel que fa a la desfilada que tindrà lloc el dia 9 de setembre a Nova York.

Si no t'ho vols perdre, només has d'entrar a Internet, ficar l'adreça de la pàgina de Tommy i seguir la desfilada en directe. No et perdis cap detall!

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top