Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El plaer de la carn a la graella

Cuinar24/10/2018

Una carn de qualitat cuinada a la graella és un plat al qual cap moda gastronòmica no podrà vèncer mai.

Ens agrada menjar sa, procurem que en la nostra dieta setmanal hi hagi molta verdura i fruita. Però, segur que no et pots resistir a una carn a la graella de tant en tant. La carn també és necessària si vols mantenir una dieta equilibrada. La carn vermella té un alt contingut en vitamines del grup B. També ens aporta ferro, proteïnes, calci i potassi. És recomanable incloure-la en la dieta per ajudar a combatre l’anèmia. De fet, hi ha dies en els quals ens aixequem amb poca energia i és perquè el que necessitem per recuperar-la és un bon tros de carn. Fa màgia!

El gust que li aporta haver estat cuita directament sl foc és inigualable. Per alguna cosa aquesta manera de cuinar la carn forma part de la gastronomia de diferents llocs d’arreu del món. Perquè és irresistible!

Què em dius de les carns argentines? O la graella brasilera? Són úniques! Al mateix nivell de la cuina americana amb les costelles, les hamburgueses i la salsa barbacoa. A Espanya no ens quedem enrere, a la nostra gastronomia també podem trobar carns a la graella com el famós “chuletón” d’Àvila, entre d’altres.

És una llàstima que no puguem preparar-la a casa, però per això hi ha els restaurants especialitzats del teu centre comercial.

Pero estamos hablando de carnes, carnes a la parrilla. Sinceramente, si nos tenemos que quedar solo con una de sus carnes, creo que no seriamos capaz de decidirnos. Es imposible resistirse a un jugoso churrasco a la brasa con guarnición, una brocheta de carne a la brasa, un solomillo de ternera con salsa Oporto… Todas las semanas te ofrecen un menú de calidad en el que siempre encontrarás un segundo plato de carne, además de pescado de temporada y otras delicias.

Per C.C. Maremagnum

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top