Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Els millors jocs de taula

Idees per a regals25/01/2017

Vols gaudir amb el teus amics sense sortir de casa? Apunta aquests jocs de taula!

Si ets dels qui gaudeixen d’una tarda de diumenge a casa amb amics, regala’t aquests jocs de taula. Ho passareu genial d’una forma diferent i és un bon regal que a més, podeu comprar entre tots si quedeu habitualment. A més, si aprofitem les rebaixes, sortiran molt millor de preu. Perquè en aquestes dates les botigues de joguines també tenen descomptes!

¿Recordes aquella cançó de Tontxu que deia… “Una partida de Risk, un Trivial, un Parxís”? Nosaltres et recomanen alguns clàssics que no fallen mai i amb els que riure està assegurat. Apunta!

-    Trivial Pursuit: si us agrada posar a prova els vostres coneixements i de passada riure de la quantitat de respostes boges que poden sorgir en un moment de tensió, heu de fer una partida al Trivial! 200 targetes amb 1200 preguntes diferents!

-    Tabú: tens un amic al grup que no calla ni sota l’aigua? Segur que és tot un repte jugar al Tabú! Moltíssimes paraules prohibides i 5 formes diferents per jugar, us animeu?

-    Monopoly: ara podràs trobar-lo en versió electrònica, perquè sí, els clàssics són clàssics però també evolucionen. Targetes bancàries, un dispositiu per poder guardar-hi milions i les mítiques caselles de la presó t’estan esperant.

-    Cluedo: tens esperit  de detectiu? És el moment de posar en pràctica les teves dots com a investigador i descobrir quin dels teus amics ha estat l’assassí i com ha acabat amb la seva víctima. A més a més, hi ha noves versions, como la de Joc de Trons.

-    Twister: tot i que aquest joc és més de terra que de taula, hi ha alguna cosa més divertida que veure els teus amics fent peripècies i mantenint l’equilibri? Peu esquerra al blau!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 260 06 41
  • Juguettos on social networks :
View the products Juguettos Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top