Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Els millors secrets de bellesa de les celebrities

Bellesa13/09/2017

Elles sempre estan estupendes i volem compartir amb tu els seus secrets millors guardats. Descobreix-los!

Seguim tot el que fan, per això ens encanta veure-les sempre resplendents quan van als lliuraments de premis o quan passegen tranquil·lament pel carrer. Què fan les nostres celebrities per estar sempre tan perfectes? Si també t'ho has preguntat, t'encantarà el post d'avui, segueix llegint perquè t'ho expliquem tot sobre els seus trucs de bellesa secrets.

Paula Echevarría, fidel a l'oli de Rosa Mosqueta

Paula és la reina del nostre univers “celebrity” i moltes l'adoren. La seva naturalitat, la seva bellesa i els seus looks enamoren, per això ho volem saber tot d'ella. Encara que sembli mentida, Paula és una dona com nosaltres i per això, també ella ha de lluitar contra les estries. La seva millor arma és la hidratació total que aporta l'oli de rosa mosqueta. Fes com ella i aplica'l als glutis, a l'abdomen i al pit, les zones més sensibles a l'aparició d'estries. 

Gigi Hadid i la seva millor arma

Ningú ho discuteix, tant ella com la seva germana Bella han esdevingut les noves icones i han destronat al clan Kardashian. Malgrat això, per molt perfecta que ens sembli la preciosa Gigi Hadid també té els seus secrets: la model detesta els tractaments facials. Què fa quan li surten aquests molestos granets? Doncs aplica una mica de pasta de dents per assecar-los i acabar amb ells.

L'eterna joventut de Kate Moss

Kate serà sempre eterna. L'anglesa és la top model per excel·lència: ha convertit el british rebel en l'estil  més imitat de tot el món i el seu rostre segueix protagonitzant algunes de les campanyes de moda millor pagades. Vols saber el secret de la seva eterna joventut? Kate fa tots els matins un lifting casolà submergint el seu rostre en aigua amb gel i rodanxes de cogombre per recuperar l'elasticitat de la pell, al mateix temps que la refresca. 

Una mirada como la de Miranda Kerr i més

Si alguna cosa té Miranda Kerr, a part d'una figura envejable i un rostre bellíssim, és una mirada que no es pot oblidar. La top australiana acostuma a cuidar les puntes del seu cabell amb una mascareta a base d'oli d'oliva i llimona per reparar-les sense utilitzar productes químics. 

Per Irene Chaparro

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

673 266 052
  • Druni on social networks :
View the products Druni Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 742 81 77
  • Kiko Make Up Milano on social networks :
View the products Kiko Make Up Milano Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 34
  • Primor on social networks :
View the products Primor Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top