Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Encerta amb el print de serp

Idees per a regals13/10/2016

És el print de moda, i si la teva amiga és una fashion victim, quedarà encantada amb qualsevol d'aquests regals!

Malgrat que no som a l'any xinès de la serp, aquesta mena de print, junt amb el de lleopard, apareix cada any com si retéssim homenatge a aquest rèptil. I el cert és què ambdós, encara que el leopard print sempre resulta més difícil de combinar, són dos dels estampats més sofisticats si ens els sabem posar adequadament. És per això que avui et volem donar algunes idees “reptiloides” si és l'aniversari d'aquesta amiga que adora la moda. 

On més veuràs aquesta classe de pell és a les sabates i  bosses, de fet, aconseguir aquest efecte a la roba aparentment és més complicat. Per què? Molt fàcil, perquè el que fa realment característic aquest print no és el seu color – com pot passar-li a la zebra – en realitat és la textura i el relleu. Per això et recomanem que apostis sempre per complements i aquí tens una mini guia del que podràs trobar a les botigues. Escull el que encaixi millor amb la personalitat de qui fa els anys!

-  Stiletto de serp: la sabata més popular entre les dones quan tenen un sopar de gala, és la sabata de saló o stiletto, i aquest any per a totes aquelles atrevides, arriba aquest model amb diferents estampats. Què et semblen aquestes de serp en blau, beix i negre? Són perfectes si vols trencar amb la sobrietat del teu vestit.

-  Bossa quadrada amb snake print: juntament amb les de pell de cocodril, les bosses de serp són les més desitjades per qualsevol fashion victim. Però si no ets fan de les pells, aposta per una que imiti aquests rèptils. T'agrada aquesta bossa? El color és perfecte per la tardor i l'hivern i la nansa daurada la fa molt més sofisticada.

-  Carcassa de serp: la moda d'anar canviant de carcassa sembla que puja com l'escuma. Li agradarà a la teva amiga aquesta funda per l'iPhone? Un toc trendy per al seu mòbil.

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 624 74 41
  • H&M on social networks :
View the products H&M Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 80 55
  • Mango on social networks :
View the products Mango Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top