Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Entrants ràpids per a una nit de Cap d’Any Healthy

Noticies27/12/2017

Aquesta nit de Cap d’Any aposta per un menú lleuger per compensar tots els excessos de la temporada, però mai renunciïs al sabor. Pren nota perquè t’encantarà!

Som a l’equador d’aquestes festes de Nadal i per això estem segurs que ja portes una temporada plena d’esdeveniments: dinars amb els companys, sopars amb els amics, canyes i, per descomptat, un munt de reunions familiars. Ens equivoquem? És clar que no, aquestes dates són per gaudir, malgrat això, sempre hem d’anar amb compte amb els excessos.
De ben segur, durant aquests dies vols aprofitar el temps tant com puguis perquè encara has de fer un munt de coses, per aquest motiu, perquè el teu sopar de nit de Cap d’Any sigui perfecte però no perdis massa temps a la cuina, et proposem 3 boníssims entrants que, a més a més, són lleugers, ràpids i senzills de fer. T’encantaran!

Vieires saltejades amb gingebre

Aquesta deliciosa recepta ve directament de Portugal i, si tu també ets fan del marisc, volem que cuinis aquesta meravella a casa, perquè entusiasmarà als teus convidats.
Necessites: 500 g de vieires netes + 1 culleradeta de gingebre tallat + 1 porro + 2 cullerades soperes d’oli d’oliva + ½ pebrot vermell + 6 xampinyons mitjans + 1 branqueta de julivert fresc + sal + pebre

Netegem les vieires i en reservem les petxines. També podem demanar a la peixateria que ens ho facin guardant les petxines per servir les vieires un cop cuinades. En una paella amb una cullerada d’oli ofeguem el gingebre. Rentem el porro i tallem la part verda en juliana. Tallarem els pebrots en daus i els xampinyons, un cop rentats, en làmines.

Ho saltem tot a la paella amb el gingebre, afegint una mica d’oli, a foc fort. Ofeguem les vieires un parell de minuts i les deixem cuinar a foc mitjà durant 8 minuts. Les traiem del foc i les col•loquem sobre les petxines per a servir-les, salsem amb les verdures i el gingebre. Les servim calentes per poder gaudir adequadament d’aquest delicat entrant.

Carpaccio de bacallà

Sabem que després de passar-nos molts dies amunt i avall, és difícil acostumar-nos als menjars més sans i lleugers, però t'assegurem que aquest plat t’encantarà perquè és molt gustós i no trigaràs gens per fer-lo.

Ingredients: 4 talls de bacallà fumat + ½ kg de tomàquets madurs + oli d’oliva + sal + pebre negre. Per amanir el carpaccio hi ha múltiples opcions: tàperes, olives negres, ametlles… Tria la que més t’agradi!

Aquest plat es pot fer amb bacallà fresc, però si tries el bacallà fumat t’assegurem que tindrà molta més substància i els teus convidats no s’hi podran resistir.
En una plata gran ratllem tots els tomàquets, que seran la base del nostre carpaccio i a sobre hi col•loquem les làmines de bacallà, les làmines del que venen són força finetes, i sinó les tallarem nosaltres amb un ganivet ben afilat anant amb molt de compte. Repartim ben bé l’oli d’oliva sobre el bacallà i ara només faltarà amanir-lo amb pebre, orenga o l’espècia que més ens agradi. També podem posar-hi tàperes, olives negres picades o unes ametlles crues que haurem torrat un moment a la paella. Ja podem gaudir del nostre plat!

Popets en vinagreta d’olives negres

Si vols donar un toc fresc i sa a la nit de Cap d’Any, et recomanem una delícia marinera que t´estalviarà molt de temps a la cuina perquè puguis fer tot el que et vinguí de gust abans no s’acabi l’any. Prepara aquest gustós entrant per una nit de Cap d’Any amb gust mediterrani!

Necessites: 800 g de popets petits + 80 g d’olives negres sense os + 3 alls + ½ llimona + sal i pebre + orenga + julivert + menta

Primer, prepara la vinagreta posant en un bol l’oli, les herbes, els alls picats i el suc de llimona. Després de rentar bé els popets, els salpebrem i deixem en el bol de l’adob. Els deixarem a la nevera durant 30 minuts. Abocarem un rajolí d’oli en una paella i deixarem el foc al màxim. Farem els popets a la planxa afegint-hi per sobre una cullerada de la vinagreta. Passarem les olives per la batedora amb les fulles de menta i una mica d’oli. Podem servir els popets amb una mica de vinagreta i de puré d’olives. Boníssims!

I tu? ¿T’apuntes les nostres receptes per una nit de Cap d’Any Healthy plena de sabors?

Per Irene Chaparro

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura

Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 258 100
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top