Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Estima't més!

Idees per a regals03/08/2016

No necessites cap data especial per estimar-te més. Tant se val si és el teu aniversari o no, a vegades una tarda de compres és perfecta para sentir-nos millor.

Llevat que siguis dels que pensen que “el Nadal l'ha inventat el Corte Inglés”, aquest post t'encantarà. Perquè els detalls, per més que a vegades diguem que no són importants, sempre ens treuen un petit somriure.

És per això que volem recomanar-te que t'estimis més. Sí, tu i ningú més. No necessites una data especial per fer-ho. Tant se val si és el teu aniversari o no, a vegades una tarda de compres és perfecta per sentir-nos millor. És per això que volem donar-te algunes idees per  regalar(-te).

Ja que sembla que l'estiu s'acabarà abans que puguis adonar-te'n, serà millor que comencis a comprar peces i accessoris de cara a la tardor. Hi ha alguns imprescindibles per aquesta època de l'any en què les fulles dels arbres cobreixen les voreres, i la jaqueta texana n'és un. Estripada, amb pedaços o diferents teixits denim, tant és! Escull la que més t'agradi, però escull-la bé perquè hi ha moltíssims models i no en faràs col·lecció.

D'altra banda, unes bones ulleres de sol. Imprescindibles, sigui quina sigui l'estació de l'any. De fet, a la tardor són perfectes per aquelles tardes en les que sembla que el sol no molesta fins que t'asseus a una terrassa a prendre un cafè.

I per últim, però no per això menys important, unes sabatilles còmodes i amb aquell toc sporty chic. Les podràs combinar amb qualsevol look, ja sigui amb faldilla curta o amb pantalons de cargo.

Tant se val si ets noia o noi, res de tot això no pot faltar al teu armari!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 31
  • DECIMAS on social networks :
View the products DECIMAS Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 75
  • Pull and Bear on social networks :
View the products Pull and Bear Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 82 02
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21h

Contact

673 240 427
  • Sunglass Hut on social networks :
View the products Sunglass Hut Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top