Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Flower Power en Paris

Total Look09/03/2017

Què aixequi la mà qui tingui ganes de primavera i bon temps? Per sort, a Barcelona hi ha el clima perfecte (gairebé sempre) per passejar pels seus carrers...

Què aixequi la mà qui tingui ganes de primavera i bon temps? Per sort, a Barcelona hi ha el clima perfecte (gairebé sempre) per passejar pels seus carrers, el mar, prendre alguna cosa en alguna terrasseta, ... No és el cas de Paris, però sens dubte, encara que la primavera és molt diferent allà hi ha la llum perfecta i la màgia en cada racó d'aquesta preciosa ciutat.

Tot i que falta per la primavera, no m'he pogut resistir a crear un look molt Flower Power durant els meus dies de Fashion Week a Paris.

Aquesta temporada veurem moltes peces de flors i com ja us vaig dir en publicacions anteriors, molt rosa i volants. La definició en peces de 'La festa de la primavera!

Aquesta caçadora que veieu avui amb motius florals i metal·litzada, i la camisa amb volants la podeu trobar a H&M. Es tracta de dues peces molt especials però estic convençuda que es poden aplicar a molts looks i combinacions diferents.

En aquest cas m'he decantat per un jean, suposo que l'opció més fàcil de combinar sense menjar-nos molt el cap. Però se m'ocorren diverses opcions amb vestit: En denim o potser midi en un altre teixit, amb una faldilla asimetrica i caçadora sobre de la de flors, ... el cas és que no paro d'idear opcions i encara que no es tracta d'un bàsic, tenir peces així és divertit i aporta aquest punt diferent a l'armari i als nostres looks.

Així que penseu en aquelles peces de flors que tingueu a l'armari, a l'arribada de la primavera i com a res no solament en l'ambient sinó també en els nostres armari.

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top