Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Frikades que molen

Idees per a regals24/08/2016

Tens un aniversari a prop? Tranquil, de tant en tant alguna cosa diferent, potser una mica friki, es pot convertir en el regal perfecte. Et donem algunes idees!

Quants cops has viscut un moment de desesperació per no saber què regalar? Després de passejar-te per totes les botigues, sempre tens centenars de dubtes. Si es tracta d'un regal per un noi, sempre caiem en convencionalismes: el targeter, el cinturó, la nova colònia que ha tret aquesta o aquella marca, les sabatilles d'esport… I si parlem d'un regal per una noia, quin problema! Serà la seva talla?, li agradarà més la bossa o la cartera de mà?, serà una bona idea comprar-li un pijama?

Perquè deixis els dubtes de banda i vagis directe al gra, et parlem d'algunes frikades amb les que de ben segur encertaràs:

  1. 1.    Una dessuadora simpàtica: tant és si és per a ell com per a ella, tots utilitzem aquesta peça, ja sigui per sortir al carrer o per estar per casa ben calentó. Si no és el típic friki de manual, aquest regal és perfecte. En pots escollir una plena de dibuixos o la típica que porta un estampat central molt conegut. Es poden combinar absolutament amb tot!
  2. 2.    Una samarreta del seu grup de música favorit: definitivament, si va amb els cascos posats tot el dia i cantant fins i tot al metro, amb això no fallaràs. Segur que la farà servir tant que et demanarà que li diguis on l'has comprada per anar a buscar-ne una d'igual.
  3. 3.    Una espelma decorativa: per si no ho sabies, també hi ha frikis de la cultura de certs països. Oblida el que acabem de dir si el teu amic pertany a aquest grup! Podrà tenir-la a la sala d'estar de casa o a la seva habitació per decorar, li agradarà tant que no s'atrevirà ni a encendre-la.
  4. 4.    Una funda pel mòbil: per acabar, si es tracta d'un detall, més que d'un regal, aquesta és una bona opció. Això sí, has de saber quin model té! Hi ha carcasses súper divertides i d'altres amb personatges de sèries o pel·lícules de tota la vida que sempre fan somriure a tothom.

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 75
  • Pull and Bear on social networks :
View the products Pull and Bear Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top