Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Gaudeix d’un Nadal inigualable al Maremagnum!

Esdeveniments26/11/2018

El Nadal arriba al Maremagnum carregat d’activitats i esdeveniments per als més petits. Vine a passar un dia en família al nostre centre comercial.

L’època de Nadal és una de les més entranyables de l’any. La il·lusió i la felicitat sura a l’ambient i les emocions se senten a flor de pell. Els menuts de la casa són els que més gaudeixen d’aquests dies, regals, decoració, jocs… sempre troben alguna cosa nova per fer.

Des del centre comercial Maremagnum volem que tant els infants com els adults gaudiu d’un Nadal inigualable, per això els propers dies podreu gaudir de les activitats més nadalenques i divertides. Continua llegint, perquè a continuació t’expliquem la programació de les activitats del Maremagnum dia a dia.

 

Ajuda l’Ós Oto a il·luminar el seu camí al bosc!

L’Ós Oto està perdut al bosc i necessita la teva ajuda per continuar repartint tots els regals. Hauràs d’aconseguir il·luminar-li el camí perquè cap nen no es quedi sense el seu paquet.

Vine a conèixer l’Ós Oto!

Si vols conèixer totes les aventures del nostre visitant pelut, al nostre centre repartirem uns fantàstics llibres amb totes les seves històries. També podràs trobar-los en PDF a l’enllaç següent.

 

El Pare Noel vigilarà els infants de prop

La visita de l’Ós Oto no serà l’única que rebrem al Maremagnum aquests dies. El Pare Noel es passejarà pel nostre centre comercial per comprovar com de bé que s’han portat els nostres nens i nenes. Segur que els teus es moren de ganes per conèixer l’autèntic Pare Noel i poder donar-li la carta en persona.

Apunta bé els horaris, el Pare Noel està molt ocupat aquests dies i ens visitarà a unes hores concretes.

El 15 i 16 de desembre tindrà dos passis: de 12.00 a 14.00 h i, a la tarda, de 17.00 a 20.00 h

Els dies 22 i 23 de desembre, podreu veure el Pare Noel de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.30 h

Els Reis Mags faran una parada al Maremagnum

No et perdis la visita dels Reis Mags! Abans de repartir els regals, Ses Majestats d’Orient arriben al Maremagnum per conèixer tots els nens del nostre centre comercial.

Els menuts podran trobar-se amb els Reis Mags en l’horari següent, anota’l bé perquè no et perdis res.

Del 27 al 30 de desembre podreu lliurar-los vostres cartes en horari de matí i de tarda: de 12.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h.

 

Gaudeix dels nostres tallers infantils més nadalencs

A més de la presència del Pare Noel i dels Reis Mags, al Maremagnum també organitzarem tallers temàtics, perquè tots els nens i nenes puguin passar un Nadal inoblidable. Aquests són els horaris i els tallers que organitzarem:

El Taller del Bosc, ajudarà els més petits a conèixer la necessitat del respecte per la natura i el medi ambient. Podreu gaudir d’aquesta activitat els dies: 1, 2, 22 i 23 de desembre.

Si voleu que el vostre arbre de Nadal sigui d’allò més original, aneu al Taller d’Ornaments que organitzarem els dies 8, 9, 29 i 30 de desembre.

A més a més, perquè els més petits gaudeixin creant i desenvolupant la imaginació, els dies 15 i 16 de desembre, comptarem amb el Taller de Plastilina amb Formes. S’ho passaran d’allò més bé!

Ja ho saps, al Maremagnum trobaràs les millors activitats per gaudir del Nadal en família. A més a més, aprofita per fer totes les teves compres, trobaràs els millors regals per a grans i petits.

 

Vine a viure un Nadal de somni al Maremagnum!

Per C.C. Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top