Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Gorra, sí o sí

Tendències26/07/2016

Si hi ha un complement que any rere any porten totes les celebrities, actors i persones influenciadores, aquest és la gorra.

Si hi ha un complement que any rere any porten totes les celebrities, actors i persones influenciadores del panorama tant nacional com internacional, aquest és la gorra. Tant és si és hivern o estiu, encara que durant aquesta època de l'any és molt més fàcil veure-les pel carrer.

Normalment la utilitzen per tapar les seves cares quan no volen que els paparazzis les interceptin amb els seus objectius, però realment, la gorra és un dels millors accessoris per cuidar els nostres ulls dels raigs del sol. És per això que nosaltres la convertim en must have.

Més enllà de sumar un plus als nostres looks i donar-los aquest toc chic, si es tracta del model “gorra de capità” que tant hem vist lluir a Gala González o Kate Moss; o bé, aquell toc més nigga si parlem de Kylie Jenner o Kristen Stewart, la gorra és imprescindible si no portem ulleres de sol. Encara que a les celebs les veurem amb les dues coses a la vegada. Per què? Perquè com menys se't veu la cara, menys et persegueix la premsa del cor, o això creuen elles. Encara que desprès no sigui veritat.

Vols saber com combinar aquest complement sporty? Et deixem alguns dels nostres looks preferits. La gorra és perfecta si portes uns pantalons texans i una samarreta blanca oversize combinada amb sabatilles esportives. Si t'atreveixes a combinar una faldilla de pales amb un polo, com si sortissis del col·legi, o si no et ve de gust pensar massa i surts al carrer en pantaló de xandall i top. ¡Gorra, sí o sí!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 85 82
  • Bershka on social networks :
View the products Bershka Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 624 74 41
  • H&M on social networks :
View the products H&M Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 75
  • Pull and Bear on social networks :
View the products Pull and Bear Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 66
  • Stradivarius on social networks :
View the products Stradivarius Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top