Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Homewear, guapa també a casa!

Idees per a regals21/09/2016

La moda de treure el pijama al carrer és genial, però a casa vas igual de guapa?

Camisa pijama, blazer creuat de seda amb rivets, pantalons de flors palazzo… La moda de sortir amb el pijama al carrer ha estat tot un boom i, potser l'únic que ens falta és treure les famoses babutxes a fer un tomb, encara que millor les deixem per estar per casa, no?

A casa s'ha d'anar igual de guapa que per anar a fer un passeig, perquè mai saps quan arribarà una visita inesperada. Per això, avui al nostre post d'idees per regalar et proposem que li arreglis aquest look de “samarreta d'exxicot, leggins i mitjons” a la teva amiga. Apunta! Aquestes són les últimes tendències en homewear.

Malgrat no ser la tendència més d'avantguarda a l'hora de sortir en pijama a prendre un còctel amb amigues, les camises de dormir llargues fins als peus són ideals per estar per casa i, a més a més, són comodíssimes. La pots comprar llisa o amb un estampat floral senzill, segur que a la teva amiga li encanta, i fins i tot, s'anima a treure-la un dia al carrer amb calçat sneaker.

El mític pijama de tall masculí amb butxaques i camisa amb botons. Aquest clàssic és un dels que no pot faltar al nostre calaix. Tractes de fer-te a la idea que sí: es pot portar per anar a comprar. El trobaràs en qualsevol color, de ratlles o de quadres escocesos. Nosaltres et recomanem quelcom més senzill. Aposta per un de blau marí o negre amb rivet en un altre color. Ideal i amb molt d'estil!

Per acabar, el pantaló de jogging amb samarreta de màniga llarga. Aquest és per a aquellaa amiga que encara no entén aquesta nova moda i que no s'aparta dels seus bàsics. Segur que li encanta per la comoditat i perquè resulta molt pràctic. Un dia per anar per casa i un altre per anar a passejar el seu gos!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 624 74 41
  • H&M on social networks :
View the products H&M Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 85 43
  • Oysho on social networks :
View the products Oysho Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 85 25
  • Women'Secret on social networks :
View the products Women'Secret Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top