Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Iris Apfel i la seva línia d'emojis

Noticies27/07/2016

Abans d'explicar-te com Iris Apfel ha aconseguit assemblar-se a Kim Kardashian amb la seva línia d'emojis, millor parlem de qui és.

Abans de començar a parlar de com Iris Apfel ha aconseguit assemblar-se a Kim Kardashian amb la seva línia d'emojis, millor parlem de qui és i de per què ha arribat a dalt de tot .

Coneguda com una de les dones més influenciadora dins del món de la moda pel seu característic estil, Apfel amb 94 anys continua exercint com a decoradora i dissenyadora al mateix temps. De fet, el seu principal tret distintiu, dins d'aquest conjunt de complements que la fan única i inigualable, són les seves enormes ulleres de pasta negra (dissenyades per ella mateixa). Encara que no es va fer famosa només per les seves ulleres.

Abans que el Museu d'Art Metropolità de Nova York fes l'any 2005 una retrospectiva de la seva peculiar col·lecció de vestits i peces de grans dissenyadors com Dolce & Gabbana o Nina Ricci, Dior i Lanvin, entre d'altres, Apfel ja tenia un nom en el món de la moda. Per què? Perquè sempre ha estat una dona amb molta intuïció i a la que mai ha agradat seguir les normes. Per a ella, vestir-se cada matí és un joc on combinar peces impossibles.

Suposem que és per això que, i ja que està més al dia que cap de nosaltres en les últimes tendències encara que no les segueixi, la seva línia d'emoticones tindrà alguna cosa a veure amb la moda. I encara que es declara totalment en contra de les noves tecnologies perquè assegura que “han embadalit a una generació sencera”, Apfel vol deixar la seva empremta.

Si tu també tens ganes de veure-ho, només podem dir-te que arriba al setembre. Encara no se sap quin és el nom d'aquesta línia d'emojis però de ben segur que se l'hi ha acudit alguna cosa original a la nostra estimada Iris.

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top