Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

La caixa sorpresa

Idees per a regals29/09/2016

És l'aniversari de la teva parella? Fes-li una caixa sorpresa amb tot el que més li agrada!

Segurament, tots els anys, quan arriba aquesta data, tens dubtes… Un altre cinturó?, una camisa nova?, ¿un targeter? El més probable és que ja hagis esgotat tots els recursos amb la teva parella, per això, si l'aniversaridel teu xicotestà al caure, et proposem la caixa sorpresa!

Perquè encara que a nosaltres ens encanten els detalls, a ells també els fa il·lusió que ens recordem de totes aquelles coses que tan els agrada. I quina opció millor que posar-les totes en una caixa? Un regal amb una part material i una altra molt més sentimental que de ben segur recordarà sempre.

Comença a buscar a les teves bosses o a la cartera les entrades de cine de la vostra primera cita. Sí, sona cursi, però s'ha de començar pels detalls més simbòlics perquè no acabi sent una caixa plena de regals “buits”. També et recomanem fer un “Val per un sopar en el teu restaurant preferit” o un que digui “Val per una escapada de cap de setmana”. Hauràs de tenir preparades les dues coses perquè coneixes la teva parella i saps on li agradaria anar, el podrà canviar quan vulgui.

D'altra banda, si passem als detalls materials, comença amb una bossa gegant de llaminadures! (si li agraden) o potser amb unes peces de xocolata o dolços al seu gust. En podreu gaudir tots dos mentre veieu una pel·lícula o una sèrie al sofà de casa. Un altre regal perfecte per aquesta mena de "caixes sorpresa" són els complements, no fan gaire embalum i en pots comprar alguns. Què et sembla una gorra? Ara que ha arribat la tardor és un dels complements que potser no farà servir tan com a l'estiu, però pots trobar-la de pana o llana. També et proposem que compris una bufanda, acostumen a tenir-ne una o cap i quan arriba l'hivern mai saben què posar-se.

Una caixa súper completa i que el farà somriure!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 87 71
  • Belros on social networks :
View the products Belros Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 75
  • Pull and Bear on social networks :
View the products Pull and Bear Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top