Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

La meva selecció de llibres de moda e il.lustració

Tendències02/02/2017

Sempre us parlo de tendències, d'aquelles peces que es van a dur, aquelles que més m'agraden i quines són les peces idònies...

Sempre us parlo de tendències, d'aquelles peces que es van a dur, aquelles que més m'agraden i quines són les peces idònies per tenir a l'armari. Però, ¿Què passa amb aquells llibres que no enriqueixen i són fantàstics per llegir i guardar com consulta?

Exacte, avui us vull mostrar una petita selecció d'aquells llibres que resideixen a la meva llibreria i que m'encanten i sé que a vosaltres també us agradaran moltíssim.

Sóc una apassionada de la moda, de la il·lustració, ... de l'art en general, així que a la llista que veureu a continuació hi ha un recull amb una mica de tot i al meu parer molt interessant.

Som-hi! El llibre i biografia il·lustrada per Zena Alkayat & Nina Cosford de COCO CHANEL, un petit i preciós llibre que us enganxarà i que és preciós tenir com a consulta també. PARIS C'Est CHIC, una guia de Paris il·lustrada per Angeline Mélin, Cómo ser una Parisina estés donde estés, un llibre divertit, irònic i sobretot cool per a aquelles que som amants de Paris i d'aquest je ne sais quoi. LES Parisiens, el llibre de My Little Paris il·lustrat per Kanako Kuno us encantarà, està ple de manies, costums, ... molt divertides i per acabar amb la selecció francesa, els llibres de la il·lustradora Fabienne Legrand i el seu estil únic. Podreu gaudir d ' "Un été au Cap-Ferret i J'ai deux amours, mon sac et Paris", aquest últim creat per a la signatura Longchamp, perfecte per a les amants de les bosses.

Un altre llibre que no us podeu perdre són les meravelloses memòries de GRACE Coddington, il·lustrat, amb fotografies durant la seva carrera com a model, ... un llibre per gaudir-lo i rellegir-lo cada vegada que us vingui de gust. I de Grace passem a Karl Lagerfeld i el llibre ¿Dónde está Karl? Un divertit llibre molt estil On és Wally? Amb un estil cool, fashion i sobretot amb el genialissim Karl en totes les seves pàgines (això sí, amagat).

I per acabar, us deixo amb dos llibres un d'ells em va enamorar i no té a veure amb el món de la moda però sí la il·lustració, no us perdeu la història il·lustrada de Mundopiru i el seu HIPSTER DE EXTRARRADIO, i us diré que aquest últim al qual faig referència el vaig comprar fa dos dies i no puc donar la meva opinió encara, però realment pinta molt molt bé, em refereixo a les memòries de FRANÇOIS HARDY, una icona de la moda i estil que m'encanta i estic desitjant conèixer més.

Espero que us hagi agradat aquesta petita selecció, segur que més d'un acabarà en la vostra llibreria.

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top