Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

La millor música la tenim al Downtown Market!

Esdeveniments20/09/2018

El Downtown Market d’aquest any ve carregat de moda i tendències, i, com no podia ser de cap altra manera, també de música amb grans actuacions de qualitat a la vora del mar.

Com que no hi ha octubre sense “market”, tampoc no hi ha festa sense música. Per això et proposem que donis la benvinguda al capvespre amb la millor música del panorama nacional i que t’ho passis d’allò més bé després d’una divertida tarda de compres al Maremagnum.

Apunta que els dies 6 i 7 d’octubre tindrà lloc el Downtown Market al Maremagnum i et convidem a gaudir de concerts en directe i a l’aire lliure, la qual cosa ho fa encara més especial.

Et recordem que, com cada edició, l’entrada és completament gratuïta, per això ja no tens excusa per no venir al Maremagnum a descobrir el que t’hi hem preparat.

Vols saber ja els noms dels artistes que seran amb nosaltres els dos dies que durarà l’esdeveniment?

Doncs agafa l’agenda i anota-ho:

- Ema Jean: dissabte 6 d’octubre, de 18.00 a 19.00 h

Vocalista, escriptora, compositora i pintora de Mont-real, el Quebec, que actualment viu a Barcelona. Té formació musical en diversos gèneres com ara soul, R&B, reggae i folk, encara que en els últims anys està centrada en el jazz, música que fa cinc anys que estudia de manera formal. Ema Jean té un timbre de veu característic, suau i cristal·lí, i combina diversos idiomes en les seves cançons, que interpreta de manera natural i apassionada.

- Danny The Lip: dissabte 6 d’octubre, de 19.15 a 20.15 h

Aquest cantant ens oferirà una deliciosa mescla de blues, soul, funk i rock. Tot això acompanyat de la seva inseparable harmònica.

- Ismael González: diumenge 7 d’octubre, de 18.00 a 19.00 h

L’intèrpret i compositor extremeny té un origen clarament propiciat per un mestissatge musical bastant espontani. Ismael González refresca el seu estil propi i la seva marcada personalitat. Romàntic empedreït, el seu llenguatge musical atreu des d’un primer moment pel color de la veu i el seu sentiment.

- The Long Players: diumenge 7 d’octubre, de 19.15 a 20.15 h

Duo acústic format pel cantant/guitarrista Marcus Atlas, de Suècia, a les veus, la guitarra i l’harmònica, i Norman Cilento, d’Argentina a la percussió i les veus. Tots dos fan aquest projecte en el qual bolquen tota la seva experiència fent versions de grans clàssics del rock i pop de totes les èpoques. Junts fan una mescla que no deixa indiferent a qui es topi amb la seva proposta.

A més a més, al Downtown Market Barcelona, perquè ho visquis tot al més pur estil festivaler, podràs degustar les delícies dels “food truck” més selectes i fer un volt pels nostres estands en els quals podràs trobar les tendències que arrasaran aquesta temporada.

La millor música en directe amb unes vistes meravelloses al mar!

Per CC Maremagnum

Useful information

When ?

dies 6 i 7 d’octubre

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top