Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

La reinvenció del luxe por Jorge Vázquez

Noticies27/09/2016

Les tendències per l'estiu de 2017 van arribar a la passarel·la madrilenya trepitjant fort, principalment amb la col·lecció de Jorge Vázquez.

La seva col·lecció, Mogambo, no va deixar ningú indiferent. Jorge Vázquez aposta per l'estètica africana i de safari en la seva versió de luxe per al proper estiu 2017. I, si encara no has vist la desfilada, ja estàs donant una ullada a la seva col·lecció!

La pel·lícula de John Ford va servir d'inspiració al dissenyador i el cert és que té aquest aire selvàtic i un mix d'estils que fan referència a les protagonistes de la pel·lícula. D'una banda, trobem peces molt Ava Gardner, temperamentals, atrevides i amb moltíssim caràcter; i per una altra, tenim Grace Kelly, molt més sofisticada, elegant i plena de fragilitat.

Es tracta d'una col·lecció safari que reinventa el luxe, ja que els seus dissenys són una combinació de talls, puntades i  aires del segle XIX barrejats amb teixits vaporosos, lli, ràfia, tul i brodats. Un espectacle visual que va estar acompanyat d'una posada en escena increïble. Centenars de plantes i flors i dues immenses girafes de ràfia van entrar en escena per presentar Mogambo. Sens dubte, una de les desfilades d'aquesta passada edició de la Madrid Fashion Week que va aconseguir deixar bocabadats a tots els assistents.

Jorge Vázquez, sens dubte, s'ha superat amb aquest safari luxós esquitxat amb aires, potser, una mica Valentino. Brodats acabats d'arribar del fons marí, en tres dimensions, farcint vestits de tul i seda llargs fins el peus. Un concepte que no s'acostuma a veure en el panorama espanyol i que ha estat aclamat per la seva tècnica i l'elegància que desprenia cadascuna de les seves peces.

T'encantaria tenir un d'aquests vestits al teu armari,  oi que sí?

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top