Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Les aplicacions que totes les working girls han de tenir

Noticies16/05/2018

La productivitat i el fet d’estar al dia del que passa al teu al voltant són dues de les prioritats en el teu dia a dia. Així et portem una selecció de les millors apps per rendir una mica més i disposar de més temps d’oci per gaudir dels teus i, per què no, venir a visitar-nos al nostre centre comercial.

Et passes tot el dia anant amunt i avall, amb llistes inacabables de coses per fer, reunions, dinars de feina i múltiples activitats?

Llavors ets tota una working girl i volem ajudar-te a ordenar totes aquestes tasques que has de fer al llarg del dia i que puguis treure una mica de temps per a tu. Tot això, sense perdre gens l’estil que tant et caracteritza.

Saps quina és la clau de l’èxit? L’organització. I quin millor assistent personal que el teu smartphone. Ell mai no et defrauda i està sempre al peu del canó, 24/7.

I per a això hem elaborat una llista de les millors apps del mercat per millorar la teva productivitat i que tinguis tota la moda sota control.

1. Evernote

S’ha convertit en una de les aplicacions informàtiques amb més demanda dels últims temps i està catalogada com una d’imprescindible.

Dissenyada per deixar constància de totes les teves idees, aquesta app et permet anotar, modificar i compartir les teves anotacions sobre moda, tendències o bellesa fins i tot compartir-ho amb els teus contactes en qualsevol moment. Un dels seus punts forts és que tota la informació és al núvol, amb la qual cosa es pot sincronitzar des de qualsevol dispositiu.

Ara tindràs al dia totes les teves sessions del gimnàs i podràs unificar les teves llistes de desitjos amb les peces de roba tendència de la temporada.

2. Camscanner

Vols fer un recull de totes les fotos que us heu fet amb la càmera de fotos instantània i emmagatzemar-les al teu smartphone? Instal·la’t “Camscanner” per a iPhone o Android.

És una aplicació que et permet digitalitzar, escanejar, sincronitzar i compartir els teus continguts des de qualsevol dispositiu.

Només cal que activis la càmera de fotos del teu smartphone i que facis una foto al document perquè “Camscanner” escanegi l’arxiu i l’emmagatzemi en carpetes per data de creació. A més a més, corregeix tant la inclinació com la lluentor de l’arxiu.

3. 21 Buttons

Perquè t’agrada moltíssim anar a l’última, “21 Buttons” és una de les aplicacions mòbils més sol·licitades del que va d’any i la que integra més influencers per píxel després d’Instagram.

És perfecta per saber quina roba es posa una Blogger concreta i informar-te d’on comprar el look, gràcies a les etiquetes que trobaràs inserides a cada publicació.

És ideal a l’hora d’inspirar-te per crear els teus “outfits” d’oficina i ser la primera a lluir tendència.

4. Chicisimo

No saps què posar-te avui? Descarrega’t “Chicisimo” i treu el màxim profit al teu armari. És una app pensada per veure, trobar i inspirar-te en els estilismes d’altres usuàries. Fins i tot podràs guardar-los als preferits per poder crear un “look” semblat a un altre moment basant-te en les peces del teu armari. Està pensada per buscar els “outfits” per peces, colors o estils.

A més a més, podràs participar dins de la comunitat i així conèixer gent que comparteix la mateixa passió que tu pel món de la moda.

5. Screenshop 

Coneguda com el “Shazam de la moda”, és capaç de detectar les peces que hi ha en una imatge i fins i tot et dirà on comprar-les.

Selecciona un “look” que t’agradi i “Screenshop” identificarà cada article, te’n mostrarà la marca, el preu fins i tot altres productes similars. En el món de la moda ja no hi ha secrets!

6. Dress app

Aquesta app t’ofereix la possibilitat de tenir el teu “personal shopper” sempre a l’abast de la mà.

Només cal que fotografiïs les peces que componen el teu armari i l’eina s’encarrega de crear totes les combinacions possibles. D’aquesta manera, tindràs els teus “outfits”, ja fets sense haver de pensar massa i podràs dedicar el teu temps a altres coses.

Ideal sobretot per preparar la maleta si te’n vas de viatge i per descobrir la gran varietat d’opcions que tens de lluir la teva nova faldilla de temporada.

7. Unfold 

Vols que les teves històries d’Instagram semblin més professionals? “Unfold” et permet millorar-les fent ús de plantilles editables que s’ajusten a la mida exacta dels stories d’Instagram. Podràs afegir marcs, així com diverses fotografies o text a les teves creacions per mostrar al món com de creativa que ets.

Als teus seguidors els agradarà moltíssim veure els teus moments destacats creats amb tanta professionalitat. A més a més, podràs publicar-los a totes les teves xarxes socials des de la mateixa aplicació.

8. App de Maremagnum

Podràs gaudir d’ofertes exclusives i disposaràs de tota la informació del teu centre comercial pel que fa a moda i oci en un mateix lloc. Horaris, catàlegs i, fins i tot, la cartellera de cinema.

Estàs pensant en un dia de compres? Aquesta app genera la teva pròpia ruta segons la teva llista de desitjos a partir del mapa del centre. Si encara no la tens, descarrega-te-la ja aquí!

Quina de totes aquestes apps que et presentem et sembla més útil? Explica’ns-ho al nostre Facebook.

Per Talhara Ruiz

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top