Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Les noves tendències per aquesta tardor

Tendències21/09/2017

Deixem l'estiu enrere, els dies de platja, caloret i toca fer el temut canvi d'armari i indagar per veure que es cou aquesta temporada.

Deixem l'estiu enrere, els dies de platja, caloret i toca fer el temut canvi d'armari i indagar per veure que es cou aquesta temporada.

Avui us deixo amb un vídeo en el qual us parlo de les noves tendències que podreu trobar a les botigues aquesta tardor / hivern. És molt possible que algunes d'elles ja estiguin en els vostres armaris i pugueu reutilitzar i crear nous looks xulos amb elles, o potser no us sentiu identificades amb altres que us ensenyo, però sigui per comprar o per excloure de la vostra wish list, aquí us deixo amb algunes d'elles. Som-hi!

Peluix i pèl: Aquest material inundarà les botigues aquesta temporada. Podreu trobar pèl sintètic i efecte peluix (de molts colors) en totes les peces que imagineu: Abrics, bosses, sabates, dessuadores, ... Diversitat per a totes.

Plomes: Aquesta tendència la trobarem sobretot en el calçat, sandàlies d’ "hivern", sabates, mules, ... perfectes per a sentir-se com una estrella de cinema.

Els quadres: peces creades per jugar i innovar amb un estil aparentment seriós que pot resultar d'allò més casual i atrevit.

Vinil, plàstic, ... Aquest teixit també serà present a moltes de les peces del nostre armari, no solament en jaquetes, també en vestits, faldilles fins i tot en boines i gorres.

Les botes de Balenciaga: Aquestes botes inunden les botigues "Low cost" de clons divertits i colorits per crear looks potents i amb personalitat.

El vestit de flors: Els vestits de flors tenen una segona vida més enllà de l'estiu i són perfectes per crear looks colorits durant la tardor.

El Kimono: Elegant, original i exòtic. És una de la meva peces favorites per aquesta temporada i encara que no ho sembli és bastant versàtil i funcional.

Les arracades: Les arracades colorits, grans i cridaners formaran part important dels vostres looks aquesta estació.

Espero que us hagi agradat el vídeo d'avui i hagueu pres nota de quines són les vostres tendències preferides i quantes d'elles formaran part del vostre armari de tardor / hivern.

Per Dans Vogue

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top