Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Luxenter arriba a Maremàgnum!

Noticies28/12/2017

Si adores els complements, has de venir a conèixer la seva botiga al nostre centre comercial. Descobreix la nostra nova joieria! Luxenter arriba a Maremàgnum!

Si alguna vegada has vingut al Maremàgnum buscant un regal ideal i diferent o uns complements elegants per als teus outfits de grans ocasions com casaments o esdeveniments importants, segur que t'encantarà la notícia que et donem ara. Luxenter ha arribat al nostre centre comercial, perquè puguis venir a descobrir aquesta marca especialitzada en joieria i complements.

 

Des de finals dels anys 70, Luxenter aporta al món la seva particular visió de la joieria i els complements. Gràcies a la gran qualitat dels seus productes, la marca s'ha convertit en un autèntic referent al nostre país.

 

A Luxenter tenen una manera molt personal de fer les coses, perquè consideren que la dona i el seus diferents estils són els protagonistes de totes les seves col·leccions, i també la seva font d'inspiració.

 

A la seva botiga de Maremàgnum podràs trobar arracades, collarets o anells per aportar elegància als teus looks diaris, i fins i tot altres col·leccions més especials com la de la periodista Lara Álvarez, la línia Àfrica o la divertida Emoji Emotions. N'hi ha moltes per escollir! Ja saps quina és la teva favorita? Vine a la seva botiga del nostre centre comercial i descobreix-les!

 

 

Vine a conèixer Luxenter! Us esperem a Maremàgnum!

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top