Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Mimbre, Rafia… Buscarás en el baúl de los Recuerdos

Tendències11/05/2017

Aquesta temporada aniràs corrent a l'armari de la teva mare, al bagul dels records i a rebuscar fins a la sacietat...

Aquesta temporada aniràs corrent a l'armari de la teva mare, al bagul dels records i a rebuscar fins a la sacietat aquest petit cistell que tenies quan eres petita o que va estar a casa des de sempre i era fantàstic per utilitzar en mode bosseta. Algú ho recorda?

Torna una tendència que a mi sempre m'ha agradat molt i que ara no només podem utilitzar per anar a la platja o piscina, sinó que queden ideals amb peces de carrer i són perfectes per a la temporada primavera / estiu. Arriben els accessoris de vímet i de ràfia, arriben en tots els seus estils, formes i mides.

Estem veient aquest material en molts complements com les bosses, els sobres de mà, en calçat, barrets, gorres, ... peces que fan que cada look respiri un aire romàntic, boho, ... i chic, MOLT CHIC!

Com aquesta tendència està en auge i no parem de veure looks de Streetstyle amb tot això, m'he pres la llibertat de fer una petita selecció d'alguns complements que podreu trobar en el mateix centre comercial de Maremàgnum.

La meva selecció ha estat buscar una mica de tot perquè pugueu escollir i comprar aquells que van amb vosaltres i el vostre estil. Una selecció en la que trobareu bosses de diverses mides i formes, alguns amb detalls molt divertits com els pompons, cares brodades, ... També, per a aquelles que us agraden els accessoris més sofisticats, podeu trobar sobres o bosses de mà en aquest material però amb un tractat en metàl·lic i daurat.

Si ens sou tant de bosses d'aquest estil o bé us agrada tant aquest material / teixit que voleu tenir varietat de peces amb ell, podeu recórrer a una gorra molt original o bé unes sandàlies moníssimes, una proposta que us ofereix Oysho.

I bé, què us sembla aquesta tendència? Amb quin dels accessoris et quedes?

Per Saray Martín

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top