Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Necessites coixins i ho saps

Idees per a regals01/09/2016

Els coixins poden canviar l'aparença de la teva sala d'estar o del teu llit sense gastar massa. Et deixem algunes pautes per donar un aire nou a casa teva!

Avui volem parlar dels coixins, ja que són els eterns aliats de les tardes de diumenge al sofà o aquells inseparables amics que t'ajuden a mantenir-te dret al llit mentre llegeixes un llibre o contestes els emails de la feina amb el teu ordinador.

Necessites coixins i ho saps Així que dona't el caprici perquè ha arribat el setembre. Si amb la rentrée estaves pensant donar un aire nou a la teva llar, però no tens pressupost, no t'oblidis d'ells. Un regal per a tu i per a tots el membres de casa teva, que no és car i farà que la tornada de les vacances es vegi d'un altre color. Perquè a més de ser còmodes, tovets i de poder-los abraçar– com diria l'Agnes a “Gru, el meu dolent preferit” – poden vestir la teva sala d'estar o llit en un moment. Abans de pintar les parets, comprar paper pintat o una nova catifa que trenqui amb la resta d'elements de la teva habitació, opta per uns coixins nous.

Pots comprar-los de diferents mides i formes per donar un aire més esbojarrat al teu sofà o a les teves butaques. Encara que si t'agrada el minimalisme, opta pels mítics coixins quadrats i canvia'ls les fundes. Si a aquest petit rentat de cara li sumes la disposició dels mobles de casa teva, et semblarà que has trucat al millor decorador perquè t'ajudi a fer el canvi. I, realment, no t'haurà costat ni una cinquena part del que costaria contractar-lo.

Són un accessori versàtil, útil i que, a més a més de solucionar-te el canvi de cara de casa teva, pot treure't d'un entrebanc si la teva millor amiga estrena pis. Oblida't dels gerros o espelmes i passa't als coixins. Si saps de quin color té la sala d'estar, ben segur que en trobaràs de diferents teixits com el cotó, el vellut o la seda, entre d'altres. I si el que vols és sorprendre-la, també en trobaràs alguns amb guarniments brodats, plomes o borles. Què et sembla la idea?

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top