Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Nosaltres també els diem adéu

Noticies03/01/2017

Tant de bo Mecano us escrivís una cançó. El nostre més sincer adéu a tots els qui ens heu deixat el 2016.

Si Mecano encara fes cançons, de ben segur, i de la mateixa manera que va acomiadar a la famosa Laika, hauria dedicat unes lletres a totes aquelles icones que ens han deixat aquest 2016.

Creuem els dits per a què aquest any que acaba de començar sigui molt més benèvol amb les celebritats. Perquè, tot i que no hàgim compartit ni un cafè amb elles, deixen un buit als nostres cors. Un petit homenatge per a totes aquelles estrelles que ens van fer somiar alguna vegada.
Comencem amb el món de la música... Primer se'n va anar Bowie, desprès de publicar el seu últim disc, Blackstar. La mort del rocker va commoure tot el món i els seus fans no van deixar d'homenatjar-lo, un comiat de primera pel cantant de Heroes. Encara que el guitarrista de The Eagles, Glenn Frey, no va tenir tanta sort, tots seguirem cantant Hotel California.
Uns mesos més tard ens va abandonar Prince. La icona del pop i creador de l'himne Purple Rain ens va deixar a causa d'una sobredosi d'analgèsics. Sempre et portarem al cor!
Leonard Cohen, malgrat morir als 82 anys, també ha deixat un gran buit al cor de moltes persones. Però, sens dubte, una de les morts que ha marcat el 2016 ha estat la de George Michael. Mala sort la que ha tingut el cantant que va aconseguir fer del seu single, Last Christmas, la cançó de Nadal més famosa. Ens va deixar el mateix dia 25 de desembre. Seguirem cantant les teves cançons, George.

El món de la moda, tot i que no ha patit gaire, ha dit adéu a dues icones irreemplaçables. El primer que ens va abandonar, va ser el meravellós Bill Cunningham. Tots el recordarem per ser el pare de la fotografia de moda a peu de carrer i per la seva eterna jaqueta blava.
El 22 de desembre dèiem adéu a Franca Sozzani, editora en cap de Vogue Itàlia. Ja no veurem el quartet formar per Wintour, Menkes, Testino i ella mateixa, però sempre li guardarem un lloc als nostres cors.

El món del cine ha hagut d'acomiadar-se de grans estrelles. Una de les morts més inesperades ha estat la de l'estimadíssima Princesa Leia. Carrie Fisher ens va dir adéu després de l'últim rodatge de la saga Star Wars. Res serà igual sense tu.
Però George Lucas no només ha dit adéu a Leia, també ha hagut d'acomiadar-se de l'actor que va ser dins el R2D2 durant sis pel·lícules, Kenny Baker.
Per acabar… diem adéu a Alan Rickman, el temible Severus Snape a Harry Potter, i vilà a més d'una sèrie. Per a nosaltres sempre seràs meravellós.

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top