Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Per fi ja és aquí “H&M Studio”!

Noticies13/09/2016

Si esperaves la seva arribada des de la desfilada de París, per fi ja és aquí. H&M Studio a la venda!

Amb l'arribada de la Setmana de la Moda de París i per a tots els amants d'aquest esdeveniment i de l'expectació que genera saber quines peces i dissenyadors ens robaran el cor aquesta vegada, també arriba H&M Studio. I possiblement, si ets d'aquells que esperen amb delit aquesta mena de col·leccions càpsula – d'ençà que vas veure les fotos de la desfilada que va tenir lloc al març – no has aconseguit treure't del cap que, en algun moment, es posaria a la venda. Per fi ja és aquí  “H&M Studio F/W 2016”!

El gegant suec presenta dues col·leccions reduïdes cada any. I hauríem de donar les gràcies, ja que aquests llançaments serveixen per posar-nos a les mans la moda més avantguardista a uns preus totalment assequibles. Si la comparem amb el que venen altres grans marques.

Aquesta vegada, la col·lecció dissenyada per Ann-Sofie Johansson, té certs aires tradicionals. Tot i que, malgrat que elements tan mítics com el barret de copa rodona o el vestit jaqueta de ratlla diplomàtica hi són presents, la tradició es trenca amb peces d'estampats ètnics o pantalons de pell de serp. El secret del seu èxit, sense cap mena de dubte, és el mix.

Com sempre, cada cop que H&M ens regala aquestes col·leccions, no es tracta de peces massificades com passa amb la resta de roba, sinó d'un nombre reduït. Això permet al gegant suec posar a la venda aquesta col·lecció fabricada amb els millors teixits i un disseny i qualitat Premium.

Per molt comercial que sigui H&M, cada any ens sorprèn més, si encara no has vist aquesta col·lecció, corre i enamora-te'n! Des de vestits llargs amb brodats, fins a abrics trench en la seva versió oversize. Una barreja que sens dubte, voldràs tenir al teu armari.

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top