Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Posa el punt sobre la “i” amb l’estampat tendència d’aquesta temporada

Tendències26/03/2018

Els pics es converteixen en l’estampat punter de la temporada. No hi ha cap it girl ni cap celebrity que no hagi desvelat ja el print del moment.

Ens trobem davant de l’estampat del moment, el print que s’està convertint en tot un imprescindible de qualsevol armari, i és que els pics vénen amb força a la nova col·lecció de primavera. Els polka dots han arribat per quedar-se.

Tot i que identifiquem els pics com una cosa molt nostra, molt flamenca o molt castissa, ha estat la firma italiana Dolce & Gabbana la responsable de portar-nos aquesta tendència que està arrasant ja a l’streetstyle i que hem vist entre les influencers de referència. Els pics han conquerit els carrers de la ciutat tant de dia com de nit.

Els polka dots els veurem de totes les mides, des des de pics diminuts fins a grans cercles mida XL, convertits en veritables protagonistes de l’estilisme. Des de circumferències perfectes, fins a estampats d’allò més variats, passant per formes més ovoides.

Això sí, el punt fort el dóna el color negre sobre fons blanc o a la inversa. La combinació blanquinegra és la que es veurà més aquesta temporada a tots els aparadors de les nostres botigues preferides.

Quines peces es convertiran en un must have? Els pics d’aquesta temporada vénen estampats sobre vestits amb un cert aire fifties o en faldilles tub, tot aportant un aire “retro” a l’estilisme. També els veuràs sobre vestits de gasa desenfadats al més pur estil hippy.

Els polka dots els trobaràs arreu, arribant fins i tot a les teves sandàlies, bosses o ulleres de sol. I sumaràs punts si renoves la teva carcassa per al mòbil amb un disseny d’allò més divertit com el que et mostrem, disponible a Stradivarius.

Ja hi ha molts dissenyadors d’alta costura que han caigut rendits als encants d’aquesta tendència dolça i pueril, com Óscar de La Renta, Michael Kors, Gucci, Dior o Galiano, que aposten per estampar els vestits, les camises, les samarretes, els pantalons o les faldilles amb pics a tots els seus dissenys.

I tu, ja tens el teu print de la temporada?

Per Talhara Ruiz

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 66
  • Stradivarius on social networks :
View the products Stradivarius Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top