Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Propòsit per al 2019, mantenir-te en forma. Els esports de moda

Salut09/01/2019

Posa’t en forma amb els esports de moda d’aquesta temporada.

Amb l’arribada de l’any nou ens fem un bon grapat de nous propòsits. Entre aquests, no hi falta mai el de “posar-me en forma”. Et sona, oi? Tranquil, amb aquest propòsit, t’hi ajudarem. T’ensenyem els esports de moda amb el quals podràs fer exercici físic d’una manera d’allò més entretinguda!

CrossFit

És una disciplina que es practica de manera individual amb un entrenador personal. És un sistema d’entrenament integral que es basa en exercicis variats d’alta intensitat. Si ets capaç d’aguantar una cursa de 60 minuts, aixecar molt de pes, fer esquats i flexions, aquest és el teu esport! Amb cada exercici desenvolupes una part diferent del cos i una aptitud (coordinació, agilitat, equilibri, flexibilitat, velocitat, força, potència, precisió, resistència cardiorespiratòria i muscular). L’objectiu d’aquest entrenament intensiu és el de desenvolupar al màxim les teves aptituds físiques.

Bodypump

Si el que vols és aprimar-te i tonificar-te i t’agraden les classes col·lectives, aquesta disciplina és perfecta per a tu. Consisteix en un programa que combina exercicis d’aeròbic amb altres per treballar la musculatura amb aixecament de peses. Treballaràs els teus músculs fent repeticions amb pesos adaptats a la teva capacitat. Perdràs greix i augmentaràs la massa muscular.

Aeroioga

Si busques una cosa diferent, et proposem l’aeroioga. És més segur del que pot semblar al principi, a més a més, és l’esport de relaxació per excel·lència. Combina moviments de ioga amb pilates i exercicis de fitness en suspensió amb l’ajuda d’un gronxador de teles. Es pretén aconseguir que el cos s’elevi per trobar un punt de relaxació encara més gran. Per tant, els beneficis no només són físics, sinó, també mentals i emocionals.

Dansa en barra (pole dance)

Aquesta és una opció que, a més a més d’ajudar-te a mantenir-te en forma, cremar calories i enfortir els braços, l’abdomen i les cames, treballes la teva sensualitat! Et divertiràs ballant i fent exercicis en suspensió a la barra vertical fixa. Aquest ball cada dia té més adeptes, per alguna cosa deu ser… Anima’t a provar-ho!

Ballet Fit

Si t’agrada la dansa clàssica, però et resulta massa exigent, prova el Ballet Fit! Combina la dansa, el ioga i el pilates. D’una manera senzilla es posa a prova la ment i es tonifica el cos: els glutis, els bessons, el quàdriceps i l’abdomen s’enforteixen. És apte per a tothom, ja que n’hi ha diferents nivells, des d’iniciació fins a professional.

Gimnàstica acrobàtica

Als més atrevits, us animem a provar amb la gimnàstica acrobàtica. Està inspirada en la gimnàstica esportiva o artística, però s’adapten els exercicis per a tots els públics. Consisteix en una combinació de moviments coreogràfics, ball, salts i tombarelles acrobàtiques i piràmides humanes! Una disciplina per als més exigents que augmenta la força muscular, millora la coordinació i afavoreix la capacitat de treballar en equip.

Amb totes aquestes disciplines, ja només et falten dues coses per posar-te en forma aquest any: triar la que s’adapta més a les teves capacitats i preferències i equipar-te a les botigues del teu centre comercial!

Per C.C. Maremagnum

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

932 258 035
  • Adidas on social networks :
View the products Adidas Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 31
  • DECIMAS on social networks :
View the products DECIMAS Our other shops

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top