Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Què cap en una Targeta Regal de 100 €? Amb el Black Friday: el doble!

Idees per a regals24/11/2016

Necessites algunes idees per a les teves compres nadalenques? T'expliquem què comprar amb la teva Targeta Regalo de 100€!

El 25 de novembre s'acosta ... Saps el que això significa? El Black Friday ha tornat! Més compres per moltíssim menys!

Estàs preparat per sortir de casa disposat a arrasar a les botigues? Compra la teva Targeta Regal de 100€… Amb el Black Friday les teves compres es duplicaran! Els millors descomptes t'estan esperant i tot el que vols et cap a la butxaca!

Et perdràs l'oportunitat? Per a tu o per regalar aquest és, sens dubte, el moment per aprofitar molt millor les teves compres. I nosaltres et volem donar algunes idees que de ben segur t'aniran la mar de bé per arribar al Black Friday amb la llista de compres molt més clara. 

Si ets dels qui volen tenir moltes coses dins l'armari, et proposem que facis les teves compres amb cap i de look en look. És a dir, que compris aquella camisa que tant t'agradava amb els pantalons que millor hi combinin. Afegeix unes sabates que et serveixin per al teu dia a dia o aposta per unes sabates que destaquin amb aquest outfit. Suma-hi alguns complements i no oblidis comprar aquella bossa que tant t'agradava! Així aprofitaràs molt més els teus diners!

D'altra banda, si ets dels qui s'estimen més qualitat en lloc de quantitat, aquest també és el moment perfecte per donar-te aquest súper caprici amb el que somniaves des de feia mesos! No esperis fins a Nadal per demanar-lo als Reis. Amb el Black Friday a la teva Targeta Regal de 100€ ara hi cap l'iPod que volies, aquelles botes de pell, tot el maquillatge que necessitaves o el nou equip del teu club de futbol. A què estàs esperant?

Pots aconseguir-la al Punt d' Informació del nostre Centre Comercial i pots adquirir-la pel preu que tu escullis. Recorda que hauràs de pagar-la amb targeta de crèdit per raons de seguretat.

T'esperem a Maremagnum. Vols saber què t'hi espera?

Clica aquí!

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top