Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Què cap en una Targeta Regal de 50€?

Idees per a regals10/11/2016

Avui et deixem algunes idees perquè puguis aprofitar al màxim la teva Targeta Regal de 50€

A vegades el millor regal arriba en forma de Targeta, perquè puguis gastar-la en el que t'estimis més, no creus?

Pots comprar-la per a tu o, si vols, pots comprar-la per a la teva parella, els teus amics o parents. Perquè aquesta és, sens dubte, una de les millors idees per regalar, i a més a més, segur que l'encertes. Si tens algun dubte sobre què regalar per un natalici, aniversari o per Nadal … ja saps què fer per no equivocar-te! 

Avui et volem donar algunes idees del que podràs comprar amb una Targeta Regal de 50€. Què et sembla?
  
Per a tu si ets una noia: amb l'arribada de la tardor el millor és apostar per comprar peces d'abric, fins i tot per estar per casa, per això et proposem aquest pijama de franel·la súper calentet. Podràs combinar-lo amb una dessuadora amb caputxa i una samarreta blanca de puntes, un look còmode i molt esportiu per aquells dies més freds. 
Si vols completar aquest outfit casolà, què et semblen uns mitjons folrats? Et serviran per estar per casa si encara no has trobat les teves sabatilles ideals o si t'agrada anar descalça. 
Pots fer-te amb la Targeta Regal del nostre Centre Comercial en el Punt d'Informació del nostre Centre Comercial. Podràs adquirir-la per l'import que tu escullis, des de 10€ fins a 150€, però recorda que, per raons de seguretat, només podràs comprar-la amb una targeta de crèdit o dèbit.
Fes-te amb la teva Targeta Regal, i totes les compres cabran a la teva butxaca! T'esperem al nostre Centre Comercial, trobaràs les millors botigues i la millor zona de restauració.

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top