Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Què pots regalar a un amant de la tecnologia?

Idees per a regals03/12/2018

El desembre és el mes de les compres per excel·lència. Però no de qualsevol compra, són compres molt especials: regals per als nostres! 

I és que no hi ha res més satisfactori que trobar el regal perfecte per a cadascú. Veure la il·lusió als ulls en agafar el paquet, com va desfent el llaç, traient el paper i acabar veient-li la cara de felicitat: bé, hem encertat amb el regal!

Avui us ajudarem a triar aquest regal perfecte per als amants de la tecnologia. L’oferta és enorme, per a grans i menuts, per a elles i per a ells, per a tots els gustos, aficions o necessitats.

A la botiga de Kimono hem trobat les carcasses més divertides i originals per al teu mòbil de Samsung, Huawei o Apple. Les firmes més trendy del moment han dissenyat algunes de les seves carcasses. Nosaltres ja hem fet la nostra elecció… bé, eleccions, perquè és impossible quedar-te només amb una. La Volátil té una funda de ratlles blanques i negres amb una noia saltant de felicitat i amor que ens ha encantat. El sentit de l’humor de Moderna de Pueblo sempre resulta refrescant i un punt sarcàstic. Ella considera que no ‘nada es más interesante que mi móvil’, ni tan sols una parella d’extraterrestres! Però, això sí, ‘siempre que estés de bajón, te echará un cable’. Mr. Wonderful és més tendre i li agrada ‘compartir besos y wifi’.

Però, a Kimono no només tenen carcasses, també t’ofereixen una gran varietat d’accessoris per al mòbil d’alta qualitat com ara diferents adaptadors, auriculars, Bluetooth de disseny, carregadors per al cotxe, bateries externes o imaginatius suports per al mòbil.

Aquestes només són algunes idees, però n’hi ha moltes més. A les botigues del teu centre comercial, la varietat de productes de tecnologia i electrònica és tan gran que estem segurs que trobaràs aquest regal especial que estàs buscant… i alguna altra coseta perquè no te’n puguis estar.

Per C.C. Maremagnum

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10h a 21h

Contact

91 35 74 364
  • Kimono on social networks :
View the products Kimono Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura

Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 258 100
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top