Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Raf Simons diu adéu a Dior

Noticies10/08/2016

El dissenyador belga diu adéu a Dior per començar una nova etapa al comandament de les línies masculina i femenina de Calvin Klein. 

Sabem que això no és l'Upper East Side i que “la reina tafanera” no existeix, però des de fa nou mesos en el món de la moda es feia sarafeig sobre aquest gran canvi. Un secret a veus que per fi surt a la llum. Raf Simons, director creatiu de Dior, diu adéu a la casa francesa per passar-se al bàndol americà amb Calvin Klein.  

El dissenyador belga treu el lloc a Francisco Costa i a Italo Zuccheli, potser perquè si alguna cosa el caracteritza és la seva idea del minimalisme i del disseny conceptual. Però, què es suposa que hem d'esperar ara de Simons? La seva primera col·lecció apareixerà a principis del proper any, i si Calvin Klein ja tenia alguna cosa, era sobrietat a l'hora de dissenyar - encara que pel que fa a la roba interior, aquest savoir-faire els ha funcionat molt bé - hi afegirà una mica més de seriositat i es convertirà en la marca minimalista per excel·lència? Aconseguirà sorprendre'ns?

Per ara, no podem saber què li oferirà el futur a Calvin Klein, però si hi ha alguna cosa que realment ens agradaria als amants de la moda amb aquest canvi, és que les línies de Dior creuessin l'Atlàntic i es barregessin amb les noves peces de la marca americana. Potser algun dia podrem comprar a un preu molt més assequible aquest minimalisme dels noranta que va caracteritzar l'última col·lecció de Raf Simons per Dior; la feminitat i delicadesa dels vestits que va crear per Jil Sanders quan era el seu director creatiu o els vestits jaqueta monocolor que caracteritzaven la casa francesa quan Simons n'estava al capdavant. 

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top